Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Το δίλημμα είναι σαφές και έχει ονοματεπώνυμο: Μαχαιρίδης ή Χατζημάρκος

goufasΑγαπημένοι συμπατριώτες και φίλοι.
Οι εποχές που οι ψηφοφόροι ακολουθούσαν μηχανισμούς ή κομματάρχες μ’ ένα σφύριγμα ή μ’ ένα γνέψιμο πέρασαν. Οι εκλογές δεν κρίνονται με τα προκλητικά ποσά που διατίθενται σε διαφημίσεις, σποτάκια και ιντερνετικά κόλπα.
Σήμερα όλοι σας ξέρετε, πολύ πριν σταθείτε μπροστά στην κάλπη, με ποιους θα στρατευθείτε και ποιους θα απορρίψετε. Γνωρίζετε πολύ καλά, ποιοι είναι οι καλύτεροι, οι νηφάλιοι και οι έμπειροι! Ποιοι είναι οι αποτελεσματικοί, οι αγωνιστές, οι μαχητές! Εκείνοι που δοκιμάστηκαν στα δύσκολα και πέτυχαν.

Οι εκλογές ολοκληρώνονται την Κυριακή.
Οι Κυκλαδίτες και οι Δωδεκανήσιοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη της επιλογής για τον καπετάνιο του Αρχιπελάγους.
Ο Μαχαιρίδης τίμησε και ανέδειξε τους σκληρούς βράχους των Κυκλάδων! Ένωσε τις μικρές μας Πατρίδες! ΝΙΩΣΑΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Αναγνωρίσαμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη του! Την αποφασιστικότητα, τη διεκδικητικότητα και την εντιμότητα του! Και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια, το ήθος και την αποτελεσματικότητα του Ηγέτη της Περιφέρειάς μας!!!
Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, η Περιφερειακή Αρχή, όχι μόνο έκτισε και στήριξε τον πρωτόγνωρο θεσμό, την ίδια στιγμή που τα πρωτοκλασάτα στελέχη του «αντίπαλου» συνδυασμού τον πολεμούσαν λυσσαλέα, όχι μόνο διαχειρίστηκε με επιτυχία τις νέες αρμοδιότητες, αλλά κατόρθωσε μέσα στην οικονομική λαίλαπα της Πατρίδας μας, χωρίς οικονομική βοήθεια απ’ το Κεντρικό Κράτος, με τη σωστή και δίκαιη κατανομή να χρηματοδοτήσει μέσω του ΕΣΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ στα οποία οι νησιώτικοι Δήμοι, οι Δήμοι Νάξου και Αμοργού είχαν από παλιά ή πρόσφατα μελέτες.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ τα ποσά της χρηματοδότησης ανέρχονται σε 59 εκ. ευρώ στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, και σε 3,5 εκ. ευρώ στην Αμοργό.
Την Κυριακή 25 του Μάη, καλούμε τους συμπατριώτες μας, στο σύνολό τους να επιλέξουν μαζικά και πάλι τον Μαχαιρίδη! Να αναγνωρίσουν το έργο και την προσφορά του! Να του δώσουν την εντολή να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του! Να μη ρισκάρουν τον ικανό και τον πετυχημένο αρχηγό και να μην μας βάλουν σε περιπέτειες ύποπτων και άγνωστων διαδρομών!
Το δίλημμα είναι σαφές και έχει ονοματεπώνυμο:
Μαχαιρίδης ή Χατζημάρκος
Γνωρίζουμε όλοι τη διαδρομή των ανδρών και του καθενός απ” το επιτελείο του. Πίσω απ’ την κάλπη δεν υπάρχουν δικαιολογίες και άλλοθι. Η Ευθύνη είναι προσωπική του καθενός… δεν μετατίθεται!
ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
Μαχαιρίδης ή Χατζημάρκος..
Δεκαβάλας ή Λεονταρίτης..
Κρητικός ή Μπάμπης Κόκκινος..
Γκούφας ή πειράματα!
Μας γνωρίζετε, μας δοκιμάσατε! Μην αφήσετε το θυμό και την οργή για την Κεντρική Κυβερνητική Πολιτική να ξεσπάσει στους άξιους Αυτοδιοικητικούς!
Την Κυριακή 25 Μαΐου πρέπει να συμμετάσχουμε μαζικά στις περιφερειακές εκλογές. Πρέπει το Νότιο Αιγαίο να παραμείνει στα χέρια των δοκιμασμένων και πετυχημένων. Για να συνεχίσουμε μαζί να κτίζουμε!
Για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε με σιγουριά ακόμα περισσότερα! Όσα μας αξίζουν! Για τη Νάξο μας, τα Κουφονήσια, τη Δονούσα, την Ηρακλειά, την Αμοργό, τις Κυκλάδες μας, το Αιγαίο.
Την Κυριακή σας θέλουμε κοντά μας !!!
Για να συνεχίσουμε μαζί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου