Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Παρέμβαση του Δημάρχου Μ. Μαργαρίτη για να μην δοθεί εκλογικό κέντρο στον συνδυασμό του Ν. Μαϊτού!

Aναδημοσιεύεται από το naxos news
Θα μείνει στην ιστορία της στείρας μικροπολιτικής η "παρέμβαση" του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη, για να μην ανοίξει τελικά εκλογικό κέντρο της δημοτικής κίνησης του Νίκου Μαϊτού σε συγκεκριμένο ακίνητο της παραλιακής οδού!
Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση του Naxos News, η δημοτική κίνηση "Νησιωτική Πολιτεία", ζήτησε και της παραχωρήθηκε ο χώρος από τον ενοικιαστή ακινήτου της παραλιακής οδού για το διάστημα της προεκλογικής περιόδου ώστε να χρησιμοποιηθεί ως εκλογικό κέντρο.
Το εν λόγω ακίνητο είναι ιδιοκτησία της εκκλησίας.


Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ο δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Naxos News, απευθυνόμενος στον ίδιο το Μητροπολίτη Παροναξίας και με την πρόφαση ότι δεν αρμόζει ακίνητο της εκκλησίας να χρησιμοποιηθεί σαν εκλογικό κέντρο, ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη συμφωνία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, και προκειμένου να μη δημιουργηθεί θέμα με την εκκλησία, ο επικεφαλής της Νησιωτικής Πολιτείας, Νίκος Μαϊτός, αποφάσισε πριν λίγες ώρες, να μη χρησιμοποιήσει τελικώς το συγκεκριμένο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εν τω μεταξύ ήδη είχαν ξεκινήσει εργασίες επιμέλειας του χώρου και συγκεκριμένα το βάψιμο.

Και αν για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών το πού θα ανοίξει ο κάθε υποψήφιος συνδυασμός το εκλογικό του κέντρο, είναι γεγονός που τον αφήνει αδιάφορο, δεν μπορείς να μην καυτηριάσεις την τακτική της "παρέμβασης" του κ. Μανόλη Μαργαρίτη για ένα ζήτημα, που αν μη τι άλλο, σε καμία περίπτωση δεν προάγει τον πολιτικό πολιτισμό και, το κυριότερο, δεν συμβάλλει στην υγιή και αναμενόμενη πολιτική αντιπαράθεση θέσεων εν όψει της προεκλογικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου