Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

1ο Επιστημονικό Συνέδριο : «Μεγαλώνοντας Υγιή & Ευτυχισμένα Παιδιά… επενδύουμε σ’ ένα καλύτερο Αύριο».

 cute_kids_cute_play-wideΔιοργανώνεται από το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου, την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Διοίκησης 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου και θα πραγματοποιηθεί από 02 έως 04 Απριλίου, στη Χώρα της Νάξου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, είναι εκτός από γιατροί και διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες, καταξιωμένοι στο χώρο τους και θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων με κέντρο τα παιδιά και τους εφήβους που αφορούν κυρίως τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και γενικότερα την κοινωνία.
Όπως αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής Γ.Ν. Κ. Υ. Νάξου και πρόεδρος του συνεδρίουΘεοχάρης Λάμπου, η ιδέα της διοργάνωσης ξεκίνησε από το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου με γνώμονα την πεποίθηση ότι ρόλος του Νοσοκομείου δεν είναι μόνο η θεραπεία αλλά πρωτίστως η σωστή πρόληψη προϋπόθεση της οποίας είναι η καλή γνώση των θεμάτων υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου