Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ( ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ .. ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ) !!

Tsipras VouliΒόμβα έριξε ο Μανώλης Γλέζος στη Βουλή, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που έχει προκαλέσει αρκετές φορές αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις του, έθεσε βέβαια προϋποθέσεις για μια τέτοιου είδους συγκυβέρνηση, όπως το να εγκαταλείψει η ΝΔ την πολιτική που ακολουθεί.
Σχολιάζοντας τα ευρήματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση μετά τις εκλογές, πρόσθεσε: «Η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει τη δύναμή της και γι’ αυτό ζητά συγκυβέρνηση, δηλαδή να συγκυβερνήσει το Ναδίρ με το Ζενίθ, θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από το λαό και να σώζει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό δεν πιστεύω συνάδερφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση»,  είπε ο Μανώλης Γλέζος.
«Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του κ. Γλέζου»

Η κίνηση Ενεργών Πολιτών, της οποίας ηγείται ο Μανώλης Γλέζος, κατήγγειλε διαστρέβλωση των λεγομένων του, καθώς είναι πέρα από κάθε λογική το κομμάτι της ομιλίας στη Βουλή με το οποίο ειρωνεύεται την αδύναμη και πανικόβλητη κυβέρνηση, να μετατρέπεται σε δήθεν πρόταση συνεργασίας. «Η’ είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία – συνεπώς επικίνδυνοι – ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν σανίδα σωτηρίας», σχολίαζαν.
«Πρόσκληση συνενοχής» χαρακτηρίζει ο Ν. Βούτσης, τα σενάρια μεγάλου συνασπισμού
Με κατηγορηματικό τρόπο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, απέρριψε το σενάριο να συμμετέχει το κόμμα του σε έναν μεγάλο συνασπισμό κάνοντας λόγο για «ψεύτικο δίλημμα» και «πρόσκληση συνενοχής».
Με αφορμή την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για την πώληση του 66% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ, ο κ. Βούτσης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Η πρόσκληση του μεγάλου συνασπισμού στην Ελλάδα που κάνετε μέσα από τις χειραγωγούμενες ειδήσεις των ΜΜΕ, είναι σαφέστατα πρόσκληση συνενοχής στον νεοφιλελεύθερο μονόδρομο που εφαρμόζετε και οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση. Μας καλείτε σε λογική συμπαιγνίας. Την απάντηση τη δίνει ο ελληνικός λαός. Την Πομπηία -που οδηγείτε τα πράγματα- θα τη χρεωθείτε μόνοι σας και όχι οι δυνάμεις που αγωνίζονται για να ξαναστηθεί στα πόδια της η χώρα. Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα διλήμματα των δελτίων ειδήσεων των 8».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου