Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ......

Να συμφωνήσουμε, να γίνει σοβαρή έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ή εγκληματική οργάνωση. Αν αποδειχτεί η εγκληματική Δράση της , να τεθεί εκτός νόμου. Αυτό είναι το εύκολο. 
Το δύσκολο είναι να αναζητηθούν οι αιτίες και να αποδοθούν οι ευθύνες, που ένα περιθωριακό – φασιστικό κόμμα του 0,56% στις εκλογές του 2009, έλαβε περίπου 7% στις προηγούμενες εκλογές και τώρα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν θεαματική άνοδο ίσως και πάνω από 15%!!

 Ποιοι φταίνε για αυτό; Ποιες άθλιες πολιτικές διεφθαρμένων πολιτικών έθρεψαν το τέρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μήπως αυτές, οι αντικοινωνικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που έχουν φέρει τη χώρα στο πρόθυρα του εμφυλίου; Άραγε, γιατί οι απογοητευόμενοι Έλληνες ψηφοφόροι, στηρίζουν αυτό το νεοναζιστικό κόμμα; Ας «ψαχτούμε» και να δώσουμε ανυπόκριτες απαντήσεις ….
Καταλήγοντας, σε καμιά περίπτωση και για κανέναν απολύτως λόγο, δεν δικαιολογείται, Έλληνες πατριώτες , ΟΛΩΝ των πολικών απόψεων, να στηρίζουν το κόμμα των ΦΑΣΙΣΤΩΝ των οπαδών του Χίτλερ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου