Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

" ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ " !!!! ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ

Σαραντινός vs Μαργαρίτης

Άρχισαν τα όργανα και επισήμως. Ο Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Ιάκωβος Ναυπλιώτης - Σαραντινός, μέσω μιας ανακοίνωσης του ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ ( η οποία εξέφραζε της ευχαριστίες του συλλόγου προς τον Δήμαρχο για την επισκευή της στέγης του κλειστού ), βρίσκει την ευκαιρία να τα ¨χώσει¨ στο Δήμαρχο και να αποδώσει τα του καίσαρος τω καίσαρει, αφού διευκρινίζει ότι οι εργασίες έγιναν από το Νομικό Πρόσωπο και τον προϋπολογισμό του, και την οικονομική βοήθεια του ΟΠΑΠ μετά από παρέμβαση του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Κι αναρωτιέται κανείς αν οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Προέδρου εντάσσονται στον εσωπαραταξιακό πόλεμο της Δεξιάς στη Νάξο ή διεκδικείται επισήμως η στήριξη του Υπουργού στη φημολογούμενη διάσπαση της παράταξης του Δημάρχου. 

Στο ερώτημα του Naxos News, πώς σχολιάζει τις δημόσιες ευχαριστίες που απηύθυνε με ανακοίνωσή του ο Πανναξιακός ΑΟΝ προς το δήμαρχο για το έντονο ενδιαφέρον του ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες αντικατάστασης στέγης στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, απαντά:
"Είναι απορίας άξιο πώς η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ, ευχαριστεί μόνο το δήμαρχο για το "έντονο ενδιαφέρον" που αντελήφθη ότι επέδειξε για την ολοκλήρωση της αντικατάστασης της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου, που έτσι κι αλλιώς είναι αυτονόητο, όπως για όλα τα έργα του δήμου.

Δεν θα περίμενα να θυμηθούν αυτό που καλά γνωρίζουν, ότι δηλαδή το αίτημα προς τον ΟΠΑΠ για χρηματοδότηση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για το συγκεκριμένο έργο ήταν καθαρά δική μου πρωτοβουλία η οποία υλοποιήθηκε μετά από αρκετές επισκέψεις μου στα γραφεία του ΟΠΑΠ, υποβολή μελέτης και συνοδευτικών εγγράφων και διαπραγμάτευση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Όμως, θα περίμενα από τη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ να θυμηθούν και να επισημάνουν αυτό που επίσης πολύ καλά γνωρίζουν, δηλαδή την αποφασιστικής σημασίας συμβολή του υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, στην αποδοχή του ως άνω αιτήματός μου από τη Διοίκηση του ΟΠΑΠ.

Η επίδειξη ενδιαφέροντος από τον υπουργό ήταν επίσης καθοριστική για να επιχορηγηθεί ο Πανναξιακός ΑΟΝ με 27.000 ευρώ.

Άρα, είναι μάλλον άκομψο την ώρα εκφράσεως τω ευχαριστιών, να λησμονούν, ελπίζω όχι σκόπιμα, εκείνον που συνέβαλε αποφασιστικά στην πραγματοποίηση αυτών των έργων.

Εγώ, πάντως, θέλω να θυμηθώ και να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου και ειδικά τον Προϊστάμενο, Μανώλη Ζουγανέλη και τη Μηχανικό, Κυριακή Μαργαρίτη για τη συνεργασία τους.

Ευελπιστώ, ότι όταν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Κλειστό για τις οποίες θα χρησιμοποιηθούν τα υπόλοιπα χρήματα της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ, η Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ, κύριου χρήστη των εγκαταστάσεων του Κλειστού, θα μείνει ικανοποιημένη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου