Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑΚΗΣ ΡΗΓΑΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

RHGASΟ κ. Ρήγας δήλωσε συγκλονισμένος από τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, αν και«αυτό που δεν πρέπει να υποκρινόμαστε είναι ότι είμαστε αιφνιδιασμένοι απ’ αυτά που συνέβησαν και δεν πρέπει απλώς να σχολιάζουμε».
Επεσήμανε ότι «Είχαμε πει ότι θα πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στη συμπεριφορά των μελών των στελεχών αυτού του κόμματος. Είχαμε πει ότι οι διατάξεις του ποινικού κώδικα θα έπρεπε να εφαρμόζονται με αποφασιστικότητα και να μην υπάρχει ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από την δικαστική εξουσία καμία αμφιθυμία σχετικά με την αντιμετώπιση αυτού του κόμματος» .
«Η καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος δημιουργεί διχασμούς»

Ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι «η καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος δημιουργεί πραγματικά ένταση και διχασμούς» και πρόσθεσε ότι όσοι έχουν την ευθύνη διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουν τη ρητορική του διχασμού, διαφορετικά θα το βρουν μπροστά τους, όπως ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό μόρφωμα, αναρωτιούνται κάποιοι “μα είναι δυνατόν σήμερα, νέοι άνθρωποι, η ελληνική κοινωνία να στηρίζει ένα ναζιστικό κόμμα”; Καταρχήν οι Έλληνες είναι πιστεύω μακρά από τέτοιου είδους ιδεολογίες και θεωρίες και δεύτερον μας κάνει εντύπωση… γιατί νομίζετε από μια ηλικία και πάνω, ξέρουν οι Έλληνες – με βάση αυτά που τους μαθαίνει το εκπαιδευτικό σύστημα – ποιος ήταν ο Χίτλερ και τι είναι νεοναζισμός;» κατέληξε ο κ. Ρήγας.
ΠΗΓΗ ΝΑΞΟΣ NOW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου