Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 Ευκαιρία η παραίτηση των βουλευτών της Χ.Α. .
Φωτογραφία: Reuters Μία ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει «ένας είδος πολιτικής αυτοκτονίας γι΄αυτούς. Δεν συνιστά απειλή, αλλά μία μεγάλη ευκαιρία για το ονομαζόμενο συνταγματικό τόξο να οργανώσει μία συντονισμένη αντίδραση κατά της Χ.Α.» τόνισε από τη Νέα Υόρκη, σε συνέντευξή του στο Reuters, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος. 
Φωτογραφία: Reuters 
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι εάν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραιτηθούν ομαδικά, εκλογές θα διεξαχθούν μόνο σε 15 εκλογικές περιφέρειες, δίνοντας την ευκαιρία στα πολιτικά κόμματα να παρουσιάσουν ένα ενωμένο μέτωπο.  
 
Ανέφερε, επίσης, ότι οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν σημαντική πτώση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που ένωσε τα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου εναντίον της.  
 
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα δυνατά νομικά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, που περιλαμβάνουν αστυνομική και δικαστική έρευνα και για άλλες πιθανές εγκληματικές δραστηριότητες, όπως η παράνομη συγκέντρωση πόρων και οι σχέσεις με τον υπόκοσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου