Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.. ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ !!

Νέο κρούσμα φοροδιαφυγής εντόπισε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην Αλεξανδρούπολη. Βρέθηκαν 1.000 αθεώρητα εισιτήρια σε συναυλία του Πλούταρχου. Συνελήφθη Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου.
 
Στη σύλληψη ενός Προέδρου Αθλητικού Σωματείου της Αλεξανδρούπολης προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Τετάρτης. Ο Πρόεδρος του Σωματείου θεωρήθηκε ύποπτος φοροδιαφυγής μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ σε συναυλία με το γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, που πραγματοποίησε το Σωματείο.
Πιο συγκεκριμένα, στη συναυλία που συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμος, στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ εντόπισαν περίπου 1.000 αθεώρητα εισιτήρια με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στη σύλληψή του.
Μάλιστα, σύμφωνα και με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, περίπου 1.500 εισιτήρια έφεραν σφραγίδα της εφορίας, ενώ 1.000 εισιτήρια ήταν αθεώρητα.
"Θα ελέγξουμε το συμφωνητικό. Θα δούμε αν είχε κατατεθεί στην εφορία και αν ήταν πραγματικό", διεμήνυσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 ο κ. Στασινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου