Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.. ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ !!!

Βρούτσης: Οριστικά τέλος στις διπλές συντάξεις των βουλευτών...
Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην τροπολογία που ήρθε στη Βουλή και για τις δύο παρεμβάσεις που αυτή επιφέρει.
Συγκεκριμένα ο κ. Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι καταργούνται οι διπλές συντάξεις για βουλευτές με το ισχύον καθεστώς.
«Η παρέμβαση αφορά τους υφιστάμενους όχι τους καινούριους βουλευτές, καθώς (με προηγούμενο νόμο) δεν υπάρχουν από την επόμενη βουλή συντάξεις βουλευτών» διευκρίνισε.

Για τη δεύτερη παρέμβαση που έγινε δήλωσε ότι υπάρχει σήμερα ένα πολυδαίδαλο κατακερματισμένο ασφαλιστικό σύστημα, με εργαζόμενους που εργάζονταν χωρίς έχουν υποχρέωση να καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές. Όπως τόνισε ο κ. Βρούτσης, η τρύπα αυτή έκλεισε.

«Για πρώτη φορά διασφαλίσαμε αυτό το μέγεθος των πόρων για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς 71.343 αιτήσεις καλύφθηκαν πλήρως. Εμείς δεν τάζουμε ως κυβέρνηση πράγματα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε υπάρχουν όρια στον προϋπολογισμό» ανέφερε για το σχετικό πρόγραμμα.

Για το νέο πρόγραμμα πεντάμηνης απασχόλησης για τους 50.000 ανέργους δήλωσε ότι η διαδικασία είναι αμετάβλητη και δεν ακουμπά ανθρώπινο χέρι. «Η πλειοψηφία θα αξιοποιηθεί στους δήμους. Οι νέοι έχουν πλήρη ασφάλιση» τόνισε ο κ. Βρούτσης.

Όσον αφορά τα κοινωνικά επιδόματα ο υπουργός δήλωσε ότι για πρώτη φορά δίνεται επίδομα και στο πρώτο και στο δεύτερο παιδί...
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου