Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ " Η Νάξος δια μέσου των αιώνων " Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

                                                                             Προς
τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου
κ. Ιάκωβο Ναυπλιώτη

Θέμα: συμμετοχή  μου στην Τιμητική Επιτροπή του 5ου Συνεδρίου «Η Νάξος διά μέσου  των αιώνων»
κύριε Πρόεδρε
Πληροφορήθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ  ότι ορίστηκα μέλος της Τιμητικής Επιτροπής του 5ου Συνεδρίου «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων» που θα γίνει στην Απείρανθο Νάξου στα τέλη Αυγούστου 2013.
Γνωρίζετε ότι ο «διορισμός»  μου στην επιτροπή αυτή έγινε εν αγνοία μου.
Επιθυμώ να σας ενημερώνω ότι αρνούμαι να παραμείνω μέλος της «Τιμητικής Επιτροπής του Συνεδρίου» για το λόγο ότι συμμετέχουν σ’ αυτή δύο κυβερνητικά στελέχη (Βρούτσης, Ρήγας), οι οποίοι, πέραν των πολιτικών τους ευθυνών για όσα υποφέρει από το 2010 ο Ελληνικός λαός, αδιαφόρησαν και επί της ουσίας συμφώνησαν για την κατάργηση από την κυβέρνηση του Νοσοκομείου της Νάξου, του πιο μεγάλου έργου που έγινε ποτέ στο νησί μας, ύστερα από πολύχρονους και δυναμικούς αγώνες του λαού.
Αθήνα 7 Ιουλίου 2013
ευχαριστώ
Νίκος Λεβογιάννης

8 σχόλια:

  1. Ο...ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ λΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ

    Το πολιτικό θράσος του Νίκου Λεβογιάννη δεν έχει όρια. Δε φτάνει που ο Ιάκωβος Ναυπλιώτης τον τίμησε χωρίς να τον...ρωτήσει και του έδωσε πάλι λίγα λεπτά δημοσιότητας και εξαγνισμού, το παίζει και...αγανακτισμένος. Είναι λέει και ¨μνημονιακοί" στην Επιτροπή. Δηλαδή ο Λεβογιάννης δεν έχει ευθύνη-16 χρόνια φούρναρης-που φτάσαμε στα μνημόνια; Και είναι αυτός πιο αντιμνημονιακός ή πιο... ευαίσθητος και δημοκράτης ας πούμε από το Γιάννη Πρωτονοτάριο που ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στέλεχός του και τώρα μέλος της τιμητικής Επιτροπής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο Νοσοκομείο βρε αθεόφοβε; Τα ντουβάρια; Πόπτε λειτούργησε σωστα και ολοκληρωμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτικοί φελλοί, αγαπητέ μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αιώνιος Ν. Λεβογιάννης. Είμαι περίεργος αν τέλος Αυγούστου που θα τιμήσουν τον Αναστάσιο Ναυπλιώτη-πατέρα του Ιάκωβου- και λένε πως του έχουν πει να μιλήσει, θα δεχτεί, επειδή ο Ναυπλιώτης είναι μνημονιακός; Νομίζω πως όχι, γιατί είναι συνεπής, έστω με τη ζαβάγρα του ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γ. Παναγιωτακόπουλος-Αριστερη Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ: τι δουλειά έχουμε εμείς με το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά και τη Ν.Δ. του Βενιζέλου;
    Εσείς όλοι από πάνω με ποιο κόμμα τελικά είστε; Με το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά ή τη Ν.Δ. του Βενιζέλου;
    Για τον στρατηγό-Ανεμόμυλο δεν χρειάζεται ρώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού τη κάνατε αρπαχτή από το ΠΑΣΟΚ, ευνοημένοι πάντα και αφού δεν παίζετε τώρα κανένα ρόλο, την κάνετε γι' άλλη γη, άλλα μέρη, αλά Φωτόπουλος και Κοτσακάς. Οι Παναγιωτακόπουλοι ήταν το δήθεν άλλοθι μιας αστικής παράταξης μια ζωή. Τώρα ανακάλυψαν την...παρθενιά τους κι αυτοί, μετά από τόσα μνημόνια.
    Μόνο το ΚΚΕ διατηρεί την αξιοπρέπεια και τον καθαρό λόγο του. Όλοι οι άλλοι είναι βουτηγμένοι στο βούρκο και ψάχνουν τρόπο να διασωθούν, χωρίς να αμφισβητούν το σύστημα. Το αμφισβήτησε ποτέ και το δικό σας ΠΑΣΟΚ; Δεξιό ήταν πάντα και έκανε μεγάλο κακ'ο στο λαϊκό κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτός πραγματικότητος οι Παναγιωτακόπουλοι, οι Καρχιμάκηδες, οι Σκανδαλίδηδες και οι άλλοι γραφικοί του ΠΑΣΟΚ, που αδυνατούν να καταλάβουν την αλλαγή εποχής και φαντασιώνονται ένα μαγικό τρόπο για την αναβίωση του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου