Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ, ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ !!!!

emporoinaxouΔιαβάστε την ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου:
 Θύελλα αντιδράσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικό (το εφεύρημα της κυβέρνησης να μεταφερθούν ή να απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας περίπου 4.000 άνδρες και γυναίκες είναι εξευτελισμός της έννοιας της κινητικότητας).
Αυτό για να καμφθούν οι ενστάσεις της τρόικας ώστε να φανεί οτι υπάρχει κινητικότητα (έτσι λέμε τώρα την συρρίκνωση του κράτους). Παίζουν με τις αντοχές και την υπομονή των νέων μας που οι ίδιοι τους έβαλλαν σαυτές τις θέσεις, άλλους να παρατήσουν τις σπουδές τους, άλλοι τις δουλειές τους και άλλοι εξασφαλίζοντας το μόνιμο δημιούργησαν μέχρι και οικογένειες.

Πώς έρχεστε τώρα εσείς που δημιουργήσατε αυτές τις θέσεις και σε μια νύχτα τους πετάτε στον δρόμο;
Η τάξη των δημοτικών αστυνομικών προς τον σύλλογο μας είναι συμπαθείς και τους υποστηρίζουμε σε ότι απόφαση πάρουν. Είναι ένα εργαλείο για εμάς που με την συνεργασία τους μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ανθρώπινη πόλη. Να καταπολεμήσουμε την μάστιγα του παρεμπορίου που γι αυτό πριν λίγες μέρες μαζευτήκαμε και καταστρώσαμε με τον υφυπουργό εμπορίου δια μέσου τηλεδιασκέψεως ολόκληρο σχέδιο αντιμετώπισης του.
Πού πήγαν όλα αυτά; Δεν ήξεραν; Δεν ήταν ενημερωμένοι; Από αυτό διαπιστώνουμε ότι κάποιοι σας επέβαλλαν να εφαρμόσετε την κινητικότητα (έτσι το λέμε τώρα).
Τον τελευταίο καιρό καθημερινά βγάζουμε αποφάσεις διαμαρτυρίας αντί να ασχολούμαστε με την ανάπτυξη, τη νησιωτικότητα και τα προβλήματα στις δουλειές μας.
Ας αναλλάβετε κύριοι των δήμων, της περιφέρειας, της κεντρικής εξουσίας, των βουλευτών μας τις ευθύνες σας για όποιες αποφάσεις πέρνετε (κινητικότητα σημαίνει να μπορέσει να λειτουργήσει πραγματικά η δημόσια διοίκηση,να φτιαχτεί με αξιολογήσεις και μετακινήσεις όπου υπάρχει ανάγκη).
Οι επιπτώσεις από μια τέτοια ενέργεια θα ειναι αρνητικές και για την δημόσια διοίκηση και για την λειτουργία και το έργο της αυτοδιοίκησης.
Για ολα τα παραπάνω που προαναφέραμε καλούμε τον δήμο μας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το επιμηλητήριο μας, την ομοσπονδία συλλόγων μας, να σταθούν στο πλευρό μας και να ενισχύσουν την θέση αυτών των ανθρώπων που ειναι τόσο χρήσιμοι για τις τοπικές κοινωνίες.
Φτάνει πια ο ξεπεσμός της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΙΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου