Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ............ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ...


Που θα βρεις τον Μιονί? Πάρε καημένε το 11880...



 Οι διαλογοι με τη Ζωή...
Ένας ακόμη απίστευτος διάλογος διαδαματίστηκε στη Βουλή μεταξύ του προέδρου της προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το... θέμα της κλήσης του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή με τον κ. Μαρκογιαννάκη να λέει προς υπάλληλο της Βουλής: «Κύριε Μακρή, σας παρακαλώ πηγαίνετε στο γραφείο σας. Θα χρησιμοποιήσετε το 11880, το 11850. Εγώ δεν έχω το τηλέφωνο».

Και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να προσθέτει : «Υπάρχει και το πενταψήφιο του ΕΟΠΥΥ».

Από αυτό το σημείο ξεκίνησαν οι απίστευτοι διάλογοι:

Χρήστος Μαρκογιαννάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής): Τον ΕΟΠΥΥ τον χρειάζεστε, εσείς, κυρία συνάδελφε -είναι προφανές- και, μάλιστα, ειδικευμένης γνώσης γιατρό.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κύριε Μαρκογιαννάκη, δεν θα σας πω ξανά ποτέ πρόεδρο, γιατί είστε πραγματικά όνειδος για τη θέση, την οποία κατέχετε και λυπάμαι πάρα πολύ που όλα τα Κόμματα της συγκυβέρνησης σας ψήφισαν για να εξευτελίζετε το θεσμό του Προέδρου της Επιτροπής. Λυπάμαι πάρα πολύ για λογαριασμό σας. Είστε πραγματικά ονειδιστική παρουσία, θλιβερή.

Χρ.Μαρ.: Μπορεί να είναι και μια δοκιμασία την οποία αν ξεπεράσουμε να καταλάβουμε ότι τέλος πάντων μπορούμε να ξεπεράσουμε και πιο χειρότερα. Τι άλλο να πω από αυτή την συμπεριφορά. Για όνομα του Θεού! Ξέρετε ότι είστε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου;

Γιώργος Καλατζής: Μην το κάνετε προσωπικό το θέμα.

Χρ.Μαρ.: Δεν είναι προσωπικό, σας παρακαλώ! Την ακούσατε τι είπε; Προχθές με είπε γελοίο. Αντιπροχθές με είπε κατάπτυστο.

Παναγιώτης Ρήγας: Δεν πειράζει, η κυρία Κωνσταντοπούλου το είπε.

Ζ.Κων.: Δεν σας είπα γελοίο, σας είπα αστείο. Γελοίο είχατε πει εσείς τον κύριο Δρίτσα.

Χρ.Μαρ.: Είπα ότι δεν θα πάμε με το ντελάλη να φωνάζουμε τον κ. Μιωνή στις γειτονιές. Έτσι είπα, αν θυμάστε πώς το είπα.
Και ο τρόπος για να μάθουμε τη διεύθυνση κατοικίας είναι πολύ απλός. Θα επικοινωνήσουμε, αν μου το επιτρέπετε και με εξουσιοδοτείτε να επικοινωνήσω με το δικηγόρο του...

Ζ.Κων.: Είχαμε πει από την προηγούμενη Πέμπτη να το κάνετε. Γιατί δεν το κάνατε;

Χρ.Μαρ.: Ντα-ντα θα με κάνετε; Δεν το ξανακάνω! Δεν το ξανακάνω! Εντάξει, συγχωρείστε με, κυρία μου!

Ζ.Κων.: Προφανώς έχετε άλλα πράγματα στο μυαλό σας.

Χρ.Μαρ.: Συγχωρείστε με δεν το ξανακάνω. Μην με ξαναδείρετε!

Παράλληλα, υπήρξε και φραστική αντιπαράθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Ρήγα:

Π.Ρήγ.: Θα πω κάτι που θα σας πονέσει, λοιπόν, μην με προκαλείτε!

Ζ.Κων.: Εσείς είστε εντελώς άγονος!

Π.Ρήγ.: Μην κάνετε σεξιστικά υπονοούμενα!

Ζ.Κων.: Το μόνο που μπορείτε να παραγάγετε είναι αυτού του είδους οι προσβολές και ο εκχυδαϊσμός! Είναι εντελώς άγονες οι προσπάθειές σας!

Π.Ρηγ.: Μην κάνετε σεξιστικά υπονοούμενα!

Ζ.Κων.: Ο λόγος για τον οποίο ανέχομαι παραμένουσα εντός αυτής της Αίθουσας αυτήν τη σκαιότατη και ιταμότατη, επαναληπτική και συντονισμένη επίθεση από πρόσωπα τα οποία όφειλαν να έχουν δηλώσει «αποχή» από αυτήν την Επιτροπή είναι διότι επιθυμώ να διερευνήσουμε την αλήθεια. Εκείνοι δεν το επιθυμούν και προσπαθούν με προσβολές και με αυτού του είδους τις επιθέσεις να τινάξουν την Επιτροπή στον αέρα.



πηγη crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου