Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ


ELIKOPTEROΣήμερα στις 8:30 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος και σχετική ενημέρωση από τα στελέχη της εταιρείας, καθώς και η υπογραφή της συμφωνίας.
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης, εκτός από τα μέλη της Ένωσης, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα και όποιος άλλος μόνιμος κάτοικος της Νάξου το επιθυμεί, με ετήσιο κόστος 15 ευρώ/άτομο. Ωστόσο, για 4 άτομα και πάνω, η συνολική ετήσια συνδρομή θα είναι 50 ευρώ, κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά για τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες.

Ήδη, έχουν αρχίσει να εκπαιδεύονται κάποια άτομα, τα οποία στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην καταγραφή όσων θέλουν να ασφαλιστούν. Αυτοί που θα υπογράψουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα εφοδιαστούν με μια ειδική κάρταπου θα τους επιτρέπει την πρόσβαση στις υπηρεσίες που έχουν συμφωνηθεί με την Interamerican. Σημειώνεται ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα ισχύει από 01/06/2013 μέχρι 01/06/2014.

Τι προβλέπει η συμφωνία
Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει η Interamerican στους Ναξιώτες είναι οι εξής:
*24ωρη παροχή ιατρικών συμβουλών μέσω τηλεφώνου (καλώντας στον αριθμό 1010).
*Αυτόματη ενεργοποίηση του ελικοπτέρου ή του αεροπλάνου της Interamerican(και τα δύο είναι εξοπλισμένα με ιατρικά μηχανήματα και στελεχωμένα με γιατρό) για τη διακομιδή έκτακτων περιστατικών, σε περίπτωση που δεν μπορεί να έρθει το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ.
*Κάλυψη εξόδων συνοδού (εισιτήρια από και προς Νάξο, καθώς και 45 ευρώ/μέρα αποζημίωση για 5 μέρες).
*Μεταφορά σορού με έξοδα της Interamerican
*Οι ίδιες παροχές ισχύουν και σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος Ναξιώτης έχει μεταβεί (για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους) σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας.
«Ο Ναξιώτης το χρειάζεται αυτό» δήλωσε ο κ. Καπούνης, ο οποίος τόνισε ότι η ΕΑΣ προχώρησε σε αυτή την κίνηση, βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν με το νοσοκομείο της Νάξου. Σημειώνεται ότι σε παρόμοιες κινήσεις έχουν προχωρήσει τόσο ο δήμος Τήνου, όσο και ο δήμος Σίφνου.
ΠΗΓΗ ΝΑΞΟΣ NOW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου