Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ, Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ


Υποβιβάστηκε οριστικά η ΑΕΚ...




Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ και έτσι παραμένει η ποινή της αφαίρεσης των βαθμών και κατ' επέκταση του υποβιβασμού.

Όπως ανακοίνωσε η... αρμόδια επιτροπή, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Ένωσης και παραμένει η πρωτόδικη τιμωρία που αφορά μηδενισμό στο ματς με τον Πανθρακικό, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, δύο από το επόμενο και πρόστιμο 4.000 ευρώ!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Football League και αναμένονται οι εξελίξεις στον «δικέφαλο», για να φανεί σε ποια κατηγορία τελικά θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά!

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ.129/19-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.123/21-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΙΔΗ.

3.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ κατά του υπ΄ αριθμ. 7/16-4-2013 πρακτικού της Επιτροπής Κανονισμών της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΔΣ 16-4-2013) και του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ.

4. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΓΑΡΜΠΗ-Μέλους ΔΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 38 /12-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

5.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΟ ΠΑΞΩΝ κατά της υπ΄αριθμ.226/2-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση . Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ και ΑΟ ΠΑΞΟΙ σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

6.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ κατά της υπ΄αριθμ.727/17-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ και του σωματείου ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στην πρώτη βάση της ενστάσεως. Διακρατεί και δικάζει κατά τούτο στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ κατά την πρώτη βάση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΟΥ του σωματείου ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ στον μεταξύ τους αγώνα της 6-4-2013. Κατακυρώνει τον αγώνα ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ – ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ υπέρ του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ με τέρματα και βαθμούς 3-0 και επιβάλλει στο σωμ. ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ χρηματική ποινή τριακοσίων (300€) ευρώ.

7.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΚΩΝ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ μέλους ΔΣ σωματείου ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.26/12-3-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Αποφαίνεται ότι ο ΚΩΝ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα του άρθρου 26 παρ.4 α΄και γ΄ του Π.Κ./ΕΠΟ και επιβάλλει σ’ αυτόν απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή διακοσίων (200€) ευρώ».

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου