Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΓΚΡΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Υπεγράφη σήμερα η εργολαβική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου "Δίκτυα Αποχέτευσης Παραλιακών Οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων", από το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρίας «Μ.Τ. ΑΤΕ», Στάθη Μανδηλαρά.
Το έργο, συνολικής δαπάνης 3.553.923 ευρώ, έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη" στον Άξονα Προτεραιότητας "02 - Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων" του Ε.Π. "Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη", με τη συγχρηματοδότηση του Ταμείου Συνοχής.
Η ολοκλήρωση του όλου έργου θα γίνει εντός 24 μηνών και αφορά στην κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών Πλάκας, Αγ. Προκοπίου και Αγ. Άννας  και τη μεταφορά των λυμάτων τους μέσω αγωγών
βαρύτητας και καταθλιπτικών αγωγών στο υφιστάμενο καταληκτικό αντλιοστάσιο. Το συνολικό εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ανέρχεται σε 27.750m., ενώ περιλαμβάνεται και η κατασκευή οκτώ (8) αντλιοστασίων καθώς και η αναβάθμιση του υφιστάμενου αντλιοστασίου. 
ΠΗΓΗ ΝΑΞΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου