Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ....

Απάντηση σε δημοσίευμα του Naxos News με τίτλο "Ξεκίνησαν οι διερευνητικές για το δημαρχιακό θώκο στη Νάξο", έδωσε ο τοπικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Σταμάτης Καπίρης.
 O τοπικός σύμβουλος, ερμηνεύει ως  προσπάθεια" ποινικοποίησης"της προσωπικής φίλιας, απο το Naxos News ότι, μεταξύ άλλων, ήταν με τον κ. Νίκο Μαϊτό σε διερευνητικές επαφές που είχε πρόσφατα στη Νάξο για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Συγκεκριμενα αναφερει:


1) Είμαι εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου με το συνδυασμό ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ του Νίκου Μαρακη στην οποία παραμένω ενεργό μέλος.
  2) Ανέκαθεν και τώρα και στο μέλλον εργάστηκα και εργάζομαι για την ενότητα και την προοπτική της δημοκρατικής άποψης για τα δημοτικά πράγματα του τόπου μας . Σε αυτή την προοπτική είναι σταθερά προσηλωμένη και η δημοτική μας παράταξη και ο επικεφαλής της 
 3) Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την προσπάθεια ποινικοποίησης των προσωπικών, φιλικών σχέσεων που επιχειρείται με το σχετικό δημοσίευμα σας, σχέσεων που υπάρχουν από τα μαθητικά χρόνια και συνεχίζονται αδιάλειπτα μέχρι σήμερα. 
Με τον όρο ποινικοποίηση εννοώ την προσπάθεια ένταξης τους σε ένα σενάριο σκοπιμότητας που αφορά και το δικό μου πρόσωπο αλλά και των υπολοίπων εμπλεκόμενων με σαφή στόχευση.
  1ο Υστερόγραφο: Προς τους διαχειριστές της ιστοσελίδας σας επειδή μπαίνουμε σε μακρά προεκλογική περίοδο ελέγξτε τις πιθανές σκοπιμότητες που εξυπηρετούν οι πηγές σας ή έστω διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας . Ξέρετε ότι είμαι πάντα στη διάθεσή σας για έγκυρη ενημέρωση σε ότι με αφορά ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
 Παραμένω σταθερός τόσο στο καθήκον μου, όσο και στις αρχές  και τις αξίες μου είτε  αφορούν πρόσωπα είτε καταστάσεις!
  2ο Υστερόγραφο: Ελπίζω η επώνυμη επιστολή μου να έχει την ίδια τύχη δημοσιότητας που είχαν και οι πληροφορίες των ανωνύμων πηγών σας.
  Ευχαριστώ
Σ . Μ . ΚΑΠΙΡΗΣ

9 σχόλια:

  1. Γεια σου Σταματη ....ενωτητα και πάλη .........."Ειμαι με τον Μαρακη αλλά δεν αποκλείω Λάζαρο ή Μαϊτό λόγω ΠΑΜΚ". Ετσι μόνο θα πάμε μπροστά. Μονο που το ΠΑΣΟΚ μας "τελείωσαι" ή μας"τελείωσε" (πάρτο όπως θέλεις) και πολλοί δεν τοχουνε πάρει χαμπάρι. Εχει δίκιο ο Μαράκης ..."χωρίς χρίσμα...μόνο με την προσωπικότητά μου..."............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια μεγάλη δημοκρατική παράταξη ρε καραγκιόζηδες; Κάτι τέτοιοι σαν και σας την πήγαν στο 8%. Ούτε τη ψήφο σας δε θα βρείτε. Ο Σταμάτης νομίζει ότι είναι πρακτορείο ο Δήμος και κλείνονται έτσι εύκολα οι... θέσεις. Στη δημοτική κοινότητα τι κάνει και ποια είναι τα συμφέροντά του και τι βάζει πάνω από όλα; Ακόμα και τι θα πει "ποινικοποίηση" δε ξέρει ο άνθρωπος.
    Ο Μαϊτός όταν βγαίνει εδώ στα ραδιόφωνα, από το ΣΔΟΕ βγαίνει; Έτσι δουλεύουν εκεί και γι' αυτό πάει κατά διαόλου; Και θέλει και δημαρχηλίκι, τρομάρα του.
    Πάρτε το χαμπάρι, δε θέλουμε σωτήρες, ούτε... μεγάλη δήθεν δημοκρατική παράταξη. Εμείς, ο κόσμος, θα πάρουμε, όταν έρθει η μεγάλη ώρα, την κατάσταση στα χέρια μας και θα τρίβετε τα μάτια σας. Μαϊτοί, Βερνίκοι, βιαστήκατε. Πως το λένε, δε μπορεί η...να κρυφτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εννοείς; Δε μπορεί η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει; Χυδαίος/α είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βερνικο μου αφαιρείς τα σχόλια που σου λέω οτι ο πρώτος που θα πάρει το μετάλλιο είσαι ΕΣΥ! !! Και μετά οτι θα πάρει το ΠΑΣΟΚ 4% σε ενοχλεί εε?? Παπαγαλάκια σαν και εσένα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει(δεν σου γραφω τι σου αξιζει γιατι θα μου το σβισεις παλι)γιατί είστε μονο παπαγαλάκια και ποτέ δεν θα σας ψηφίσει ο κόσμος γιατί σας ξέρει..ουστ θέλεις να πάρεις και δημο....εκεί εκεί στην Β εθνική! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Νίκο Μαιτε είσαι ένας άνθρωπος που μπορείς αλλά μια φιλική συμβουλή βγάλε απο δίπλα σου όλους αυτούς τους δηλητηριασμενους- κομματικους - πασοκους - ΝΔ κλπ -παπαγαλάκια!! Με όλους αυτούς θα χάσεις φίλε!! Ο κόσμος θέλει νέους αφθαρτους και όχι φανατικούς! ! Με αγάπη ένας φίλος από τα παλιά! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μαϊτός είναι λαγός κάποιου άλλου, δεν τον παίρνει να κατέβει. Φαντάζομαι πως τον ξέρετε τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι ρε παιδιά για πείτε και σε εμάς να μαθαίνουμε. .???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γκουφας γκουφας γκουφας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου