Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ HO.RE.GA


ΜΕΓΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Για άλλη μια χρονιά η HORECA θα πλαισιωθεί από σειρά καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων που θα κατακλυστούν από πλήθος επαγγελματιών επισκεπτών.
Επίσης, οι διοργανωτές θέλοντας να ενδυναμώσουν το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης ετοιμάζουν ένα ειδικό πρόγραμμα κινήτρων προσέλκυσης σημαντικών διεθνών αγοραστών από ολόκληρο τον κόσμο στοχεύοντας να επισκεφθούν την έκθεση περισσότεροι  από 500 hosted buyers.
 Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και το Ξ.Ε.Ε. σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου παρουσιάζουν το Ελληνικό Πρωινό από τη Νάξο (Kalimera Greek Βreakfast) σε προτάσεις του Executive Chef Δημήτρη Παπαδόπουλου.
 
     • Παρασκευή 8/2/2013 - Δευτέρα 11/2/2013 
 
Καθημερινά γίνεται η παρουσίαση Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας και προϊόντων.
 
Ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου «Νάξος Φιλοξένια» και η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου σε συνεργασία με τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο, κ. Γαβαλά Γιάννη (Ηρακλειά) και κ. Χάλαρη Λεωνίδα (Τήνος), παρουσιάζουν τη Γαστρονομία των Κυκλάδων.

Εκτός από την πρώτη μέρα παρουσίασης του Ελληνικού Πρωινού από τη Νάξο και από την Ηρακλειά για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επόμενη παρουσίαση στο πλαίσιο της HO.RE.CA. θα γίνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.
ΠΗΓΗ naxos news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου