Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUE STAR. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΡΑΦΗΝΑ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΝΑΞΟΣ.

Το δήμαρχο, Μανόλη Μαργαρίτη, συνάντησαν ο εμπορικός διευθυντής της Blue Star Ferries, Διονύσης Θεοδωράτος, το στέλεχος του ίδιου τμήματος της εταιρείας, Κώστας Λεμπέσης και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, Νίκος Ρεφενές και Σταμάτης Καπίρης. 
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι, Τοτόμης Πρωτονοτάριος και Δημήτρης Λιανός. 

Κατά τη συνάντηση, αναφορά έγινε και στα στάδια εργασιών στο λιμένα Νάξου, στη μελέτη εκβάθυνσης και επιδιόρθωσης του λιμενοβραχίονα, καθώς και στη χωροθέτηση του εμπορικού λιμένα.
Εκτενής συζήτηση έγινε για την τιμολόγηση των εισιτηρίων, για το αίτημα των τριτέκνων να έχουν έκπτωση στα ναύλα και για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας στην εξυπηρέτηση και άλλων ενδεών και ευπαθών ομάδων πολιτών.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο πάγιο αίτημα του Δήμου προς την εταιρεία, που αφορά στην παραχώρηση μικρού σκάφους προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς έτσι θα επιτευχθεί η καλύτερη διασύνδεση των πέντε νησιών του πλέον πολυνησιακού Δήμου.


Επίσης, οι εκπρόσωποι της Blue Star Ferries ανακοίνωσαν την έναρξη του δρομολογίου Ραφήνα – Νάξου, μέσω Μυκόνου, το οποίο θα ξεκινήσει από την περίοδο του Πάσχα.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Μύκονο έχει εκφραστεί ως αίτημα από όλους τους ενασχολούμενους με τον τουρισμό φορείς, προκειμένου να υπάρχει καθημερινή συγκοινωνία με τον εκεί Διεθνή Αερολιμένα. 
 
Η συζήτηση έληξε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως επισήμανε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
ΠΗΓΗ ΝΑΞΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου