Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

"""ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!! """ ΑΣ ΓΡΙΝΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ !!!


Χαιρετίζει, αλλά με…αιχμές...


Η ικανοποίηση από την μεγάλη συμμετοχή των φίλων και μελών του κόμματος στη χθεσινή ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων, ρίχνει τους... τόνους στην Ιπποκράτους, με την Αριστερή Πρωτοβουλία ακόμα του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου να χαιρετίζει την συμμετοχή αυτή, εν είδει αισιοδοξίας και μεγάλης ευθύνης, ελπίδας και προοπτικής.
Αφήνει πάντως αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος και των επιλογών της το τελευταίο διάστημα. «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Και θα παραμείνει όρθιο, παρά τις προσπάθειες να αλλάξει, να μικρύνει και να μετατραπεί από προοδευτικό κίνημα σε ένα μικρό και συμβιβασμένο δεξιόστροφο κόμμα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Οι συντάκτες της άλλωστε σημειώνουν ότι «το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι δεν έχασε την καρδιά και την ψυχή του», στέλνοντας όμως το μήνυμα σε κάθε λογής «σωτήρες« και «αλεξιπτωτιστές της παράταξης» που απεργάζονται σχέδια αλλαγής συμβόλων και ονόματος, να το κατανοήσουν.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας έχει ως εξής :
Θα θέλαμε να χαιρετήσουμε τη μεγάλη συμμετοχή των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ στην διαδικασία ανάδειξης των αντιπροσώπων για το 9ο Συνέδριο.
Είναι μήνυμα αισιοδοξίας αλλά και μεγάλης ευθύνης.
Είναι μήνυμα ελπίδας αλλά και προοπτικής.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ!
Και θα παραμένει όρθιο παρά τις προσπάθειες να αλλάξει, να μικρύνει και να μετατραπεί από προοδευτικό κίνημα σε ένα μικρό και συμβιβασμένο δεξιόστροφο κόμμα.

Η συμμετοχή των φίλων και των μελών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων είναι ένδειξη ανησυχίας και αγωνίας για το αύριο και της χώρας και του λαού μας. Αποτελεί την κατάθεση της απαίτησης για να συζητηθούν όλα τα πολιτικά ζητήματα στο Συνέδριο και να παρθούν αποφάσεις, που θα οδηγήσουν και πάλι το ΠΑΣΟΚ στον προοδευτικό πολιτικό χάρτη της χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι δεν έχασε την καρδιά και την ψυχή του.

Αρκεί να το κατανοήσουν και οι κάθε λογής «σωτήρες» και αλεξιπτωτιστές της παράταξης που απεργάζονται σχέδια αλλαγής συμβόλων και ονόματος και που δεν διστάζουν να ζητούν το βιολογικό του τέλος.

Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι μπορεί να ξαναγίνει το κίνημα της αλλαγής, της ανατροπής αρκεί να ταυτίσει τις αγωνίες και τις αναζητήσεις του με αυτές της κοινωνίας. Αρκεί να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να ταυτίζεται με την συντήρηση στην χώρα.

Αρκεί να αντιληφθεί το αυτονόητο:

Θα υπάρχει και θα δυναμώνει όσο ακουμπά στον απλό κόσμο, στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, όσο ξανασυναντά τις πραγματικές του αξίες, όσο πιστεύει στα κοινά οράματα μιας χώρας Ανεξάρτητης, Περήφανης, Οικονομικά Ανεπτυγμένης, με μια Κοινωνία Ισότητας και Δικαιοσύνης.
Και γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου