Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΑΣΟΚ " ΝΑΞΟΥ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

Αναλυτικά η  Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενημερώνει:

 "Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι έτοιμο να διεξάγει το 9ο Συντακτικό Συνέδριό του και  να μιλήσει και πάλι μ’ ένα λόγο αξιακό, για τις ιδέες μας και τις αρχές μας, πάνω στις οποίες θα αναπτυχθούν οι νέες πολιτικές πρωτοβουλίες και πρακτικές μας. 
Είναι έτοιμο να κάνει το μεγάλο άλμα μπροστά και να αναδειχθεί για ακόμη μια φορά ως πρωτοπόρο των εξελίξεων με τις 7 λέξεις που αντικατοπτρίζουν τις ιδέες μας οι οποίες είναι: ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΑΕΙΦΟΡΙΑ.
Και φυσικά η μία λέξη που αποτελεί την επιλογή για την παράταξη μας είναι: η ΕΥΘΥΝΗ.Ευθύνη για το παρελθόν, για το παρόν, αλλά πρωτίστως για το μέλλον.
Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια, συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Νάξου με θέμα τις διαδικασίες εκλογής συνέδρων για το συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 01-03 Μάρτη στην Αθήνα και αποφασίστηκε οι υποψηφιότητες να κατατεθούν μέχρι τις 21/02 στις 21.00 στον γραμματέα της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Νάξου Μανώλη Σέργη (τηλ.6945970957, fax. 22850 …..  mail. sergis@otenet.gr)

Οι εκλογές συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2013, στο ……    από τις 10,30 έως τις 18.00 ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν μέλη και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ που θα εγγραφούν έως και εκείνη την ημέρα .

Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που ανήκουν ιδεολογικά και αξιακά στην Δημοκρατική Παράταξη να προσέλθουν στις διαδικασίες και να βάλουν και εκείνοι το λιθαράκι τους στην αναγέννηση του Κινήματος μας".                               
Ο Γραμματέας
Μανώλης Σέργης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου