Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΣΚΗΝΕΣ " ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ "


 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ " ΒΑΒΟΥΡΑ" ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ
ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ "ΚΑΤΕΒΕΙ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Κ. ΜΑΚΗ!!!
Έντονη η αντίδραση του κ. Βαρσαμά Συμεώνογλου, μόλις ζητήθηκε από τον κ. Σπύρο Παπαδόπουλο να τοποθετηθεί ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου για το θέμα που αφορούσε την έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης και καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση πλατείας Δημαρχείου» και υποβολή πρότασης ένταξής του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013». 
Άστραψε και βρόντηξε ο κ. Συμεώνογλου, που ενώ αποχωρούσε από τη συνεδρίαση, φώναξε "καλορίζικος". Πώς τοποθετήθηκε η μείζων μειοψηφία, τι δήλωσε ο κ. Σπύρος Παπαδόπουλος










Λίγο έλειψε πάντως να μην ψηφίσει θετικά η μείζων μειοψηφία για το θέμα, όταν μετά τη λήξη της έντασης και αφού είχε αποχωρήσει ο κ. Συμεώνογλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ζήτησε και την ψήφο επί του θέματος από τον κ. Σπύρο Παπαδόπουλο.

Όπως εξήγησε ο κ. Στάθης Πιτταράς, η μείζων μειοψηφία δεν μπορεί να ψηφίσει ένα θέμα στο οποίο καλείται να ψηφίσει ο κ. Σπ. Παπαδόπουλος ως πρόεδρος και όταν έρθει η απάντηση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, να λέει για παράδειγμα, ότι είναι ο κ. Βαρσαμάς Συμεώνογλου. Το ίδιο, όπως εξήγησε θα έπραττε και στην περίπτωση που είχε κληθεί να ψηφίσει για το θέμα ως πρόεδρος ο κ. Συμεώνογλου.

Τελικώς, ο κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, έδωσε τη λύση, ώστε να ψηφιστεί ομόφωνα το θέμα, δηλώνοντας, ότι απέχει της ψηφοφορίας.
ΠΗΓΗ ΝΑΞΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου