Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Ελάφρυνση εκείνων που τραβούν τα βάρη ως αχθοφόροι, ζήτησε ο K. Παπούλιας (BINTEO)...


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ενημέρωσε για τις αποφάσεις του Eurogroup ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το πρωί της Πέμπτης. Προσερχόμενος, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είναι ... στο χέρι μας να βγούμε από την κρίση και ενωμένοι θα το καταφέρουμε». Απαντώντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να γίνουν βήματα για την κοινωνική δικαιοσύνη και «να ελαφρυνθούν εκείνοι που τραβούν ως αχθοφόροι τα βάρη».
Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «καλή απόφαση του Eurogroup» και τόνισε ότι «τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε». Σημείωσε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας και η επίτευξη της ανάπτυξης με αναγκαίο σύμμαχο τη ρευστότητα.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι στόχος είναι να υπάρξει δικαιοσύνη και αξιοκρατία.

Απαντώντας, ο Κάρολος Παπούλιας επισήμανε πως υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα, όπως η ανεργία των νέων και ζήτησε να γίνουν βήματα για την κοινωνική δικαιοσύνη. Πρέπει «να ελαφρύνεται εκείνους που τραβούν ως αχθοφόροι τα βάρη» υπογράμμισε.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά· να μπει η μηχανή μπροστά για ανάπτυξη, για να δικαιώσουμε τις θυσίες των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου