Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΧ!! ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ!!!. ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ...


Το γλέντι της... κρίσης...Σιγά μη σκάσουν. Μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά, λύσεις όμως, υπάρχουν. Κι ας είναι ακόμη και σε… βενζινάδικο!
Εν καιρό οικονομικής κρίσης, ένα ζευγάρι στην Πάτρα, προκειμένου να γλιτώσει τα πολλά έξοδα που έχει η γαμήλια δεξίωση του γάμου, αποφάσισε να ...
πρωτοτυπήσει και να κάνει το γλέντι στο χώρο ενός βενζινάδικου.

Μάλιστα, η γιορτή αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό του παγκοσμίου φήμης Βέλγου φωτογράφου Nick Hannes, ο οποίος και βρισκόταν στην περιοχή προκειμένου να αποθανατίσει την εκπληκτική μεσογειακή ομορφιά με το θέμα του «Projet Mediterranee».

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο μπλογκ του, και ενώ βρισκόταν στην Πάτρα προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες από την περιοχή, «έπεσε» επάνω στην ασυνήθιστη γαμήλια δεξίωση.

Ο γαμπρός και ιδιοκτήτης του πρατηρίου, Χρήστος Καραλής, αποφάσισε να «φιλοξενήσει» σε αυτό το χώρο το πάρτι για το γάμο του με τη σύζυγό του, πλέον, Άννα, έτσι ώστε να μπορέσει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

Μάλιστα, ένα από τα μέλη της οικογένειας, είπε στον Hannes: «Έτσι απαντάμε στην κρίση. Σε παρακαλώ δείξε αυτές τις φωτογραφίες στη Μέρκελ. Ο Έλληνας συνεχίζει να γελάει και να το γιορτάζει, ακόμα κι όταν του παίρνουν τα χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου