Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 30χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα τράπεζας, στο ίδιο μέρος. 

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο 30χρονος προσήλθε το μεσημέρι της Κυριακής στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για:
- συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση,

- ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση,
- απόπειρα ανθρωποκτονίας,
- ληστεία από κοινού,
παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία,
- κλοπές

Ο 30χρονος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου.

Ωστόσο -όπως όλα δείχνουν- σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τη Δικαιοσύνη καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον συνδέει και με τη «γιάφκα» της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» στη συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο, η οποία ανακαλύφθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2010.
Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου.
Το γενετικό υλικό του 30χρονου, που συνδέεται από την Αστυνομία με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ταυτοποιήθηκε μετά από εργαστηριακές εξετάσεις με αυτό που βρέθηκε σε αντικείμενα στο σημείο του φονικού.
Η ταυτοποίηση έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, και το δείγμα γενετικού υλικού του 30χρονου είναι το ίδιο με αυτό που βρέθηκε στα αντικείμενα στο σημείο του φονικού στη Πάρο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος αρνείται να αναφέρει οτιδήποτε στους αστυνομικούς και δεν αποδέχεται την συμμετοχή του στην ληστεία.
πηγή: τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου