Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σ.Δ.Ο.Ε. ΑΚΟΥΣ!!! (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ )


Η φωθιά να τσι κάψει - Μια άλλη άποψη για τις επιτυχίες.. του ΣΔΟΕ

"Τσι τελευταίες μέρες πόνος βαστά ευτούς του ΣΔΟΕ και έχουνε παλουκωθεί στα ορεινά , Κόρωνο , Απεράθου και Σκαδό!!!!!! είναι το πρόβλημάντονε . Θένε ντε και σώνει να μας επούνε πως φοροδιαφεύγουμενε και άμα μας ελέξουνε θε να σωθεί το κράτος και θα βρεθούνε τα κλεμμένα τσι Ελβετίες και στα νησία Φερόες , λες και των Κορωνιδιατών και των Απεραθιτών τα λεφτά την έχουνε κοπανισμένη για τα ξένα .
Ο σκοπός ντονε όμως δεν είναι να μας ελέξουνε είναι να μας εβάλουνε να φαωθούμενε μεταξύ μας και να μην ασχολιώμαστενε με τσι μπομπές τονε . Θένε πιταυτικού να κατηγορούμενε ο ένας τον άλονα και να τσακονούμαστενε πως φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι καφετζήδες με τσι μπακάληδες των χωριών που ευτοί έχουνε χαμένα 320.000.000.000,00 ευρά . Σε αχτυπάλοι να τα κλέβγανε οι Κορωνιδιάτες και όλο το χρόνο να τα μαζέβγανε πάλι δε θα μαζέβγουντανε τόσα .
Αντί το λοιπό να πάνε να πιάσουνε τσι μεγαλοκλέφτες και να τσι μπουζουριάσουνε εμφανίζουντενε οι φωτιοκαμένοι καλοκεριάτικα που ναι παχιές οι μύγες να κάνουνε τσι πονηροί και να βγάζουνε τσι τηλεοράσεις πως στη Νάξο οι παράβάτες είναι το 85% ενώ οι νομοθέτες και ευτοί που τσι στέλνουμε είναι αθώες περιστερές με καβάτζες στην Ελβετία και στο Σίτυ .
Αν όμως καταφέρουνε ευτοί οι αφορεσμένοι και μας εκάνουνε να κατηγορούμενε ο ένας τον άλλον τότε πετύχανε το σκοπό ντονε και τότε χαιρέτα μας τον πλάτανο . Φωνή λαού οργή Θεού λέανε οι παλιοί , και τη φωνή μας πάνε να βουλώσουνε" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου