Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Διαβάσαμε στην Εφημερίδα Μάσκα της 22ας Ιουνίου (φύλλο 247, σελίδα 10) ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Μανώλης Πολυκρέτης βαθμολόγησε τον εαυτό του με άριστα για το έργο που έχει κάνει έως σήμερα!

Ο κ. Δημήτρης Μανδηλαράς απέστειλε στο naxosnow.gr τη νέα του επιστολή-καταγγελία προς το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Μανόλη Πολυκρέτη  και τον πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Κορώνου Νίκο Χουζούρη. αλλά και φωτογραφικό υλικό για του λόγου του το αληθές… μάλιστα η καταγγελία δημοσιεύτηκε και στο πολύ καλό Blog koronosnews.
 Η επιστολή – καταγγελία αναφέρει τα εξής:

 Δημήτριος Μανδηλαράς
Προς     Κο Μαργαρίτη Μανώλη
[Δημότης πρώην Δ.Δρυμαλίας]                                                               Δήμαρχο Ναξου
Κόρωνος Νάξου                                                                                    Κοιν/ση Κο Πολυκρέτη Μανώλη
Δ/νση Μόνιμης Κατοικίας                                                                        Αντιδήμαρχο Καθαριότητας
Ξένιος Δίας 44                                                                                       Κο Χουζούρη Μανώλη
57019 Περαία                                                                                        Πρόεδρο Κορώνου
Ν.Θες/νίκης
Σε συνέχεια της από 18/05/2012 διαμαρτυρίας μου ,[fax 19 ΜΑΙΟΥ 2012 12:20 ΚΑΙ 19 ΜΑΙΟΥ 2012 12:22 ΑΠΟ fax αρ. 2310753029 ΣΤΟ fax 2285023570 Δ.ΝΑΞΟΥ επισης εστάλη και στο fax Κορώνου 2285051237.
Σας αποστελλω, προς το παρόν, ενδεικτικά μερικές φωτογραφίες όπου μπορείτε να διαπιστώσετε τα καταγγελόμενα .[ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟ{ΚΟΡΩΝΟ –ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΛΥΩΝΑ Κ.Λ.Π}]
Περιμένω να με ενημερώσετε για τις ενέργειες σας επι του θέματος, διότι δεν έχω έστω μια απάντηση στην προηγούμενη επιστολή μου,ούτε και έλαβα τον αριθμό πρωτοκόλλου.
Σας επισυνάπτω αντίγραφο της προηγούμενης επιστολής και παρακαλώ για την άμεση ενημέρωση μου, καθώς επίσης να μου στείλετε και τον αριθμό πρωτοκόλλου είτε ταχυδρομικά ειτε με mail : mandi500@gmail.com .
Mε εκτίμηση
24/06/2012
Δημήτρης Μανδηλαράς
Η επιστολή συνοδεύεται από τις ακόλουθες φωτογραφίες, οι οποίες παρουσιάζουν μία άσχημη εικόνα από πλευράς καθαριότητας για την Κόρωνο. Ελπίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας θα επιληφθούν άμεσα του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου