Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


9.240€ το κόστος των κινητών

του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων!



Σε μία εποχή βαθύτατης οικονομικής κρίσης, όπου τα έσοδα των Δήμων μειώνονται σημαντικά, φαίνεται ότι τα προνόμια των αιρετών δεν περικόπτονται στο ελάχιστο στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η δέσμευση πίστωσης 9.240€ για την «δαπάνη για την χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για το Οικονομικό Έτος 2012».
Η ανωτέρω δαπάνη αντιστοιχεί σε ένα μηνιαίο κόστος χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ύψους 770€ ή σε ένα μηνιαίο κόστος ανά γραμμή ύψους 77€, για τον Δήμαρχο και τους 9 Αντιδημάρχους.

Με μία έρευνα που έκανε το naxosnow.gr στο κοστολόγιο εταιρειών κινητής τηλεφωνίας διαπίστωσε ότι με ένα μηναίο πάγιο 74€ ανά γραμμή, ο Δήμαρχος και οι 9 Αντιδήμαρχοι, έχουν απεριόριστες κλήσεις μεταξύ τους, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και 500 λεπτά δωρεάν προς Εθνικά Δίκτυα (κάντε κλικ εδώ). Αντίστοιχα με το λιγότερο από το μισό κόστος (32€ το μήνα ανά γραμμή) θα είχαν πάλι απεριόριστες κλήσεις μεταξύ τους, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και 100 λεπτά προς εθνικά δίκτυα (κάντε κλικ εδώ)
Είναι τόσο μεγάλες οι απαιτήσεις συνομιλίας των του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων μέσω κινητών τηλεφώνων για τις ανάγκες της επιτέλεσης του καθήκοντός τους στον Δήμο; Δεν θα έπρεπε να επιδείξουν μία οικονομία στις παροχές καθώς η κρίση έχει χτυπήσει και την πόρτα του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων;

Διαβάστε στην απόφαση όπως αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:
Δέσμευση για δαπάνες κινητής τηλεφωνίας – Διαύγεια
ΠΗΓΗ NAXOS NOW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου