Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Απογοητευμένος με το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ 


Σε ομιλία του στο δημαρχείο Γλυφάδας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε την βαθιά του απογοήτευσή από το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς

«Ακούγοντας τον κ. Σαμαρά να παρουσιάζει τα 18 σημεία για τη διαχείριση της κρίσης, ένιωσα μια βαθιά απογοήτευση, την απογοήτευση του ανθρώπου που ξέρει τα πράγματα, αλλά δυσκολεύεται να βρει συνομιλητές. Η εποχή των εύκολων και δημαγωγικών λόγων έχει περάσει», τόνισε με νόημα ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα σχολίασε και την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας, λέγοντας πως «περίγραφε αυτό που αποφύγαμε. Επιπρόσθετα σημείωσε ότι «το πρόβλημα είναι ότι ως κοινωνία ανεχόμαστε φαινόμενα που τελικά στρέφονται εναντίον μας, όπως η φοροδιαφυγή. Κάναμε λάθος που δεν είπαμε στον Ελληνικό λαό τι παραλάβαμε το 2009». 

«Η Ελλάδα δεν έχει καιρό για χάσιμο. Ήδη χάνουμε πολύτιμο Ιστορικό χρόνο. Η μόνη Εθνική στρατηγική είναι να αλλάξουμε τα αρνητικά της σύμβασης και να κρατήσουμε τα θετικά. Είναι κανείς που δεν θέλει να πάρουμε τα κονδύλια του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου; Είναι κανείς που δεν θέλει να πέσουν 50 δις στην αγορά τους επόμενους μήνες;», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος παραδέχτηκε πως οι συσχετισμοί δυνάμεων είναι εναντίον του ΠΑΣΟΚ, ενώ προσέθεσε πως «αγωνιστήκαμε αντιδρώντας σε όλα τα μέτρα που τροφοδοτούν την ύφεση. Δεν τα καταφέραμε».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. Ο ένας με το μυαλό ανεμόμυλο να μην μπορεί να σκεφτεί, το Πασοκ δεν έλεγε λεφτά υπάρχουν που ήταν τότε ο Βενιζέλος να υψώσει το ανάστημα του και να βάλει τον ΓΑΠ στην θέση του, αλλά βολεύτηκε στην υπουργειάρα του και περίμενε σαν την σμέρνα στο θαλάμι να φάει τον ΓΑΠ. Ο Βεν δεν είπε το Πασοκ ΣΑΠΙΟ και μίλησε για πολλούς ακόμα Τσοχατζόπουλους πριν 20 ημέρες τι άλλαξε σε 20 ημέρες, γιατί από όσο ξέρουμε όλοι, τα σάπια απλά βγάζουν σκουλήκια, φρέσκα πάντως για να τα ξαναφάμε δεν γίνονται. Ο άλλος δε με την σφήγκα στα αυτιά, δεν άκουσε το μήνυμα των εκλογών αλλά δεν άκουσε τον Βεν να μιλάει για ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ με την όπια έχει σκοπό να συνεργαστεί μετεκλογικά, για να μην χάσουν το βουλευτιλίκι και την ασυλία οι παραπάνω Τσοχατζόπουλοι. Και φυσικά να μην χάσουν την μάσα τους κάποιοι σαν τον αφέντη σας τον Ρήγα. Αλλά το χειρότερο παραμύθι και των δύον σας, είναι η λέξη ταμπού, για τον Βεν και το Πασοκ μέχρι προχθές, ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. Πέστε μου και ο ανεμοδαρμένος νους και ο σφηκοφωλιάς τι έχει καστανού ο Βεν και το Πασοκ να κάνει με τα παρακάτω θέματα :α) Μετενέργια β) Ανεργία γ) Αυτοκτονίες δ) Καθημερινό κλείσιμο καταστημάτων ε) Μισθούς πίνας ζ) Βουλευτική Υπουργική ασυλία η) Σπατάλη δημοσίου χρήματος θ) Σχέδιο για μετά την πτώση όλης της Ευρωζώνης ι) Χαράτσια κ) Στην περίπτωση που δεν δεχθούν καμία επαναδιαπραγμάτευση από ΔΝΤ και Ευρώπη, τι κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απογοήτευση του Βεν δεν του στοιχίζει τίποτα στην τράπεζα έχει δηλωμένα 2 εκατομμύρια ευρώ και κάθε μήνα θα παίρνει 9 χιλιάδες ευρώ, για εμάς που παίρνουμε στον ιδιωτικό τομέα με 8 ώρες εργασίας 600 ευρώ είναι κατάθλιψη και αυτήν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε στης 17. ΟΥΣΤ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου