Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

 ΑΡΑΓΕ ΤΟ "ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ"
 ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΥΓΕΙΕΣ" Ή "ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ"????


Ο Αλ.Τσίπρας συμπαθεί το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει.

Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τις τελευταίες μέρες, επαφές με την Κουμουνδούρου έχει και ο Ν.Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι σχέσεις του κ.Φωτόπουλου με το ΠΑΣΟΚ έχουν "παγώσει" από τη περίοδο της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει επιχειρήσει κάποιο "άνοιγμα" προς τον συνδικαλιστή. Έτσι, ο κ. Φωτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.
Συν τοις άλλοις, πολλά ιστορικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει, εδώ και αρκετούς μήνες, στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί από αυτούς είναι οι κ. Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και Γκόβας. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Ακ.Τσοχατζόπουλου, στη "μεγάλη σύγκρουση" του 96'.
Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και οι εκλεγέντες, στις τελευταίες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής και Σ. Σακοράφα, ενώ συζητήσεις με τον Αλ. Τσίπρα έχει κατά καιρούς και ο Ν. Κοτζιάς, παλιός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Παπανδρέου. Από το ΠΑΣΟΚ, τέλος, προέρχεται και ο εργατολόγος, Αλ. Μητρόπουλος.

http://armageddon-news.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Τι θα πει ο άνθρωπος ακόμα Βενιζέλος : δεν έχουμε απέναντι μας απλά την δεξιά αλλά την ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ( η λέξη είναι όλα τα λεφτά ), ο Συριζά είναι μία απομίμηση του ΚΑΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ( πόσα Πασοκ τέλος πάντων υπάρχουν, και πιο πρέπει να ψηφίσουμε? ), είμαι ένθερμος υποστηριχτής της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ( ???????????!!!!!!!!!!!!!!! ). Μαζεύεται τους και αυτόν και τον Σαμαρόμπακογιννή, λένε πλέον βλακείες, έχουν χάσει την μπάλα και βλέπουν τον μπάγκο φαρδύ πλατύ μπροστά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου