Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
"Πάμε διακοπές: Πάμε Νάξο"
Ξεκινά η αναμετάδοση των διαφημιστικών μηνυμάτων για την τουριστική προβολή του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο εσωτερικό, αρχικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, που τελικώς μειώθηκε κατά 15%. 
 Την έντονη διαμαρτυρία του διατύπωσε ο διαφημιστής, Δημήτρης Καρούσης
Ο γνωστός διαφημιστής, δήλωσε, ότι ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν συμπεριλαμβάνει στα διαφημιστικά μηνύματα που θα προβληθούν και τα προίόντα της Νάξου σε αντίθεση με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου που σε όλα τα διαφημιστικά της, προβάλλει παράλληλα και το νησί. 
Ο κ. Καρούσης, επισήμανε, ότι ο ίδιος, -η διαφημιστική εταιρεία του, D.K. Advertising, έχει την ευθύνη της διαφημιστικής προβολής της ΕΑΣ Νάξου- προσέφερε δωρεάν στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τα διαφημιστικά μηνύματα ώστε να γίνει παράλληλη προβολή της Νάξου και των προϊόντων της, αλλά ο δήμος δεν δέχτηκε.
"Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αποκλείει έτσι τον αγροτικό κόσμο του νησιού από τη διαφημιστική προβολή που κάνει", υπογράμμισε ο κ. Καρούσης.

"Αν ο δήμος έκανε αναφορά στα διαφημιστικά μηνύματα και στη γραβιέρα Νάξου, θα ωφελούνταν όλοι οι παραγωγοί γραβιέρας και όχι μόνο η ΕΑΣ Νάξου", είπε απαντώντας σε σχετικό ερώτημά μας.

Μάλιστα, διευκρίνισε, ότι μετά από αυτό το γεγονός, θα αλλάξει τη διαφημιστική καμπάνια της ΕΑΣ Νάξου στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονται θέματα από τη Νάξο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Δημήτρης Καρούσης, δεν πήρε μέρος στο μειοδοτικό διαγωνισμό που έκανε ο δήμος για την εργασία προώθησης των διαφημιστικών μηνυμάτων.

Το διαφημιστικό μήνυμα που θα μεταδοθεί σε έντυπα και ηλεκτονικά μέσα, είναι το ίδιο που είχε προβληθεί και πέρσι με τίτλο: "Πάμε διακοπές: Πάμε Νάξο"
πηγή naxos news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου