Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με επιτυχία η ομιλία του Πέτρου Ευθυμίου στο Γαλάτσι. Παραβρέθηκε και μίλησε ο Γιάννης Βλασερός

Σε ένα Ναξιώτικο στέκι στο Γαλάτσι, το καφενείο του Ελευθερίου (Λευτερογιάννη), βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 29 Απριλίου, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος συνομίλησε με Ναξιώτες και Γαλατσιώτες.
Στην συνάντηση, που ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και κράτησε κοντά στις 2 ώρες, ο Πέτρος Ευθυμίου ανέλυσε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, την πρόταση εξόδου από το μνημόνιο του κινήματος και κυρίως, επιχειρηματολόγησε γιατί οι πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν πάλι το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Παρέμβαση έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, ιατρός Γιάννης Βλασερός, που βρέθηκε στο Ναξιώτικο στέκι μετά την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου, ο οποίος αναφέρθηκε στο σμυριδικό και τα προβλήματα υγείας που ταλανίζουν τα νησιά μας και την Νάξο.
Μετά τις ομιλίες, το λόγο έλαβαν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι ζωντάνεψαν την πολιτική συζήτηση, ζητώντας από τον Πέτρο Ευθυμίου να αναλύσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την ανεργία των νέων και την δανειακή ελάφρυνση των νοικοκυριών.
Η συζήτηση έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν οι νεότεροι παρευσκόμενοι ρωτούσαν γιατί να εμπιστευτούν ένα από τα κόμματα που οδηγησαν την χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Ο Πέτρος Ευθυμίου παραδέχθηκε τα μεταπολιτευτικά λάθη του ΠΑΣΟΚ, εξήγησε ότι το κίνημα είναι πιο ώριμο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και εγγυήθηκε την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ αποδειχθεί πρώτη δύναμη στις εκλογές. Υποσχέθηκε την επέκταση των μέτρων που λήφθησαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τα δάνεια των νοικοκυριών (δόσεις όχι μεγαλύτερες από το 30% του οικογενειακού εισοδήματος και ρύθμισεις έως και 50 χρόνια με κούρεμα της οφειλής).
Την συγκέντρωση έκλεισε ο Κουφονησιώτης Ανδρέας Πράσινος συνοψίζοντας τις παρεμβάσεις και τοποθετούμενος κυρίως από την σκοπιά των νέων ανθρώπων και τις ευθύνες των απερχόμενων γενεών απέναντί τους.
πηγή naxos now

8 σχόλια:

  1. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΕΙΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ 6 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΣΤΑ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΗΝΕΝΗ ΑΜΑ ΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
      ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ.
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ, ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΑΛΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 5,ΟΙ 10 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ.
      ΦΙΛΕ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΠΟ ΕΠΟΧΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΑΛΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ.
    ΕΠΙΤΥΧΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΝΑΞΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    Η ΝΑΞΟΣ ΧΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΝΥΝ (ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΕΣΧΑΤΩΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ), ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΙΑ.
    ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΝΩ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΟΧΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990.

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τι ακριβώς μας απειλεί ο γνωστός ... άγνωστος υποψήφιος.. υποψήφιος από πάνω ; Γιατί δεν μας λέει ποια από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν ήταν η ... ισχυρή που θα ανέτρεπε την κατάσταση ; Ακόμα δεν κατάλαβε ότι οι εποχές άλλαξαν και οι κάθε μορφής πολιτικάντηδες αποβάλλονται από τη κοινωνία ; Ούτε καν μπαίνουν σε συζήτηση !!! Φοβάται να παραδεχθεί ότι επιλέχθηκε μια σοβαρή υπέυθυνη καθαρή και αξιόλογη υποψηφιότητα που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της δίναι ΚΥΡΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στο ψηφοδέλτιο και στον εν δυνάμει ψοφοφόρο της; Φαντάζεται τι θα γραφόταν και τι θα λεγόταν για τον οποιοδήποτε άλλο που θα επιλέγονταν από τους υπολοίπους ¨προταθέντες¨ και αυτοπροταθέντες; Και εν τέλει ποιους απειλεί ; Το κόμα απ το οποίο ζήτησε να είναι υποψήφιος ; Τη Νάξο που υποτίθεται πως είναι η πατρίδα του ; Ή τους Ναξιώτες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στους οποίους υποτίθεται θα απευθυνόταν ; Μικροί Άνθρωποι ευτυχώς χωρίς πολιτικό μέλλον. Ή μήπως μας απειλεί με μια νέα πολιτική φράξια στον τοπικό πολιτικό χώρο ; Γίνε μεγάλε πιο σαφής γιατι το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη ; Υστερόγραφο : Αραγε θα ξαναπεράσεις απ τη ΝΆΞΟ την οποία ανακάλυψες πως υπάρχει στο χάρτη τα δύο τελευταία χρόνια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποια άρθρα μιλάει ο μόνιμος υποψήφιος.. υποψήφιος και μονίμως χαμένος σε οποία εκλογική αναμέτρηση και αν συμμετάσχει; Μήπως αυτά που γράφει ο ίδιος στη γνωστή αντιμαργαριτικη σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. 2.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
    Το νέο πολιτικό΄και κομματικό ύφος που ήθελε να φέρει στη παράταξη και στη Νάξο ο υποψήφιος ... υποψήφιος. Απειλεί το νησί του και τους συντρόφους του με νέο ΔΙΧΑΣΜΟ. Απαξιώνει έναν καταξιωμένο και επιτυχημένο επιστήμονα καθαρό και έντιμο άνθρωπο που επιλέχθηκε για υποψήφιος από το κόμα του ( αν ανήκει αυτός σε κόμα και δεν έχει μόνο προσωπικές φιλοδοξίες ). Οταν δεν επιλέγεται ο ίδιος , τότε όλες οι άλλοι είναι άχρηστοι και ιντριγκαδόροι. Ευτυχώς πήρατε επιτέλους χαμπάρι το ΝΕΟ ΣΩΤΗΡΑ αφού δεν θελήσατε να ακούσετε την άποψη των συγχωριανών του που σας προειδοποιούσαμε μιας και τον είχαμε ζήσει πριν από σας. Και επιτέλους ποιους απειλεί ; Την τοπική κοινωνία και όλους εμάς που είμαστε τόσα χρόνια στη πρώτη γραμμή του αγώνα ; Που ήταν τότε εκείνος ; Ήξερε κατά που έπεφτε στο χάρτη το χωριό και το νησί ; Και με ποιους μας απειλεί ; Με το κουμπέρο του και το συνεταίρο του ;¨΄Αντε και τη Πόπη που δεν θ αργήσει να τον πάρει κι αυτή χαμπάρι ; Τους άλλους που τους βρήκε ; Πετράκη εσύ τι λές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Μαράκη το σκέφτηκες καλά που έβαλες την υπογραφή σου στην υποψηφιότητα του;¨΄Η μήπως εξαναγκάστηκες όπως λένε οι κακές γλώσσες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΕΙ ΕΥΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΛΥΤΩΣΑΜΕΝΕ. ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ . ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΛΑΣΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου