Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. στην Νάξο, την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αναρτηθηκε στο Naxos Now

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας (ΥΘΥΝΑΛ) η πρόσκληση συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης, που θα συζητήσουν τα 26 μέλη του ΣΑΣ, είναι 36 και αφορούν σχεδόν όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται ότι εκπρόσωποι όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών (συμπεριλαμβανομένων της BlueStarFerries και της GoldenStarFerries) θα βρίσκονται στο νησί και θα υπάρξει μία σημαντική ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Ταυτόχρονα θα βρεθούν στο νησί, δύο γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης, οι κ.κ. Λίτινας και Χαλκιώτης, ο περιφερειάρχης Γ. Μαχαιρίδης, οι τοπικοί βουλευτές και οι δήμαρχοι των Κυκλάδων καθώς προγραμματίζεται (για την επόμενη μέρα) ενημερωτική διευρυμένη σύσκεψη για να συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα των συνδέσεων των νησιών με τον Πειραιά και την Ραφήνα και των καθυστερήσεων των δρομολογίων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.
Σημειώνεται ότι η Νάξος προκρίθηκε από την Σύρο για την συνεδρίαση του ΣΑΣ καθώς ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσφέρει δωρεάν φιλοξενία στα μέλη του Συμβουλίου, ενώ σημαντική ήταν και η πίεση που άσκησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Γκούφας προκειμένου η συνεδρίαση να γίνει στην Νάξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου