Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Μεγάλη η ανταπόκριση των συλλόγων στην πρόσκληση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Δημοσίευση: 01.03.2012, 00:46
Τελευταία Ενημέρωση: 01.03.2012, 01:46

( Δημοσίευση απο το Naxos News)

Θετική ήταν η ανταπόκριση των συλλόγων με έδρα τη Νάξο και τα νησιά Ηρακλειά, Κουφονήσια, Δονούσα και Σχοινούσα στην πρόσκληση του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την υποβολή προτάσεων εν όψει της σύνταξης του προϋπολογισμού του, τη συνεργασία μεταξύ των φορέων και το συντονισμό δραστηριοτήτων. Κατά τη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών δεν έλειψαν οι εντάσεις από εκπροσώπους συλλόγων που υποστήριζαν ότι θα έπρεπε να υπάρχει εισήγηση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Ιάκ. Ναυπλιώτη - Σαραντηνού ώστε να τοποθετηθούν και να προτείνουν...
Bookmark and Share
Παράλληλα, ζητήθηκε να προσδιοριστεί το ποσόν που αναλογεί στις εκδηλώσεις για το τρέχον έτος.
Ακόμη, αναφέρθηκε από εκπροσώπους συλλόγων η πρόταση για δημιουργία Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων με έδρα τη Νάξο.

Ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ από την πλευρά του, επισήμανε ότι αυτό που θα πρέπει να επιτευχθεί μέσα από τη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων είναι να προκύψει μια ομάδα εργασίας που θα αποτελείται από τον εκπρόσωπο κάθε συλλόγου και θα έχει ως αντικείμενο να επιλέγει τις καλύτερες από όλες τις προτάσεις που θα υποβάλλονται και να τις εισηγείται στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Τελικώς, αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ., ώστε οι εκπρόσωποι να ενημερώσουν σχετικά τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων τους, που θα προτείνουν δράσεις-εκδηλώσεις, αλλά είναι αρμόδια να ορίσουν και τον εκπρόσωπό τους που θα συμμετέχει στην ομάδα εργασίας.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν εκπρόσωποι, συλλόγων από τα χωριά, Εγγαρές, Γαλήνη, Μέλανες (2), Τραγαία, Φιλώτι, Σαγκρί, Πολίχνι, Καστράκι, Απείρανθος, Δανακός, Κορωνίδα (ως άτομο), από την εθελοντική ομάδα συν+Αξία, ενώ κατέθεσαν γραπτώς τις προτάσεις τους σύλλογοι από τη Δονούσα και την Ηρακλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου