Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Λεονάρδου Χατζηανδρέου θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Υπέρ ψήφισαν 27 μέλη και κατά ψήφισαν 9 μέλη.

Υπέρ της υποψηφιότητας Λ. Χατζηανδρέου τάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ ÎÎ¬Î¾Î¿Ï…Η ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου μετά από διαδικασίες και συζητήσεις έλαβε την οριστική του απόφαση την Κυριακή και την ανακοίνωσε ο Ναξιώτης βουλευτής του κόμματος Νίκος Μανιός στο ραδιοφωνικό σταθμό "Μεσόγειος στο κόκκινο" τη Δευτέρα το πρωί, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες του naxostimes.gr.
Όπως είπε ο κ. Μανιός το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου και την κατεύθυνση του προγράμματος της δημοτικής κίνησης του κ. Χατζηανδρέου «με βασικό στόχο να απαλλάξει τη Νάξο από την παραπάνω από ανίκανη δημοτική αρχή των τελευταίων χρόνων, που χρειάστηκε την παρέμβαση των ΜΑΤ για να επιβάλει την πολιτική της».
Ο κ. Μανιός πρόσθεσε ότι θα πρέπει να συσπειρωθούν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις και να καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο με πρόσωπα ευρείας αποδοχής προκειμένου τα νησιά να απαλλαχτούν από αυτή τη δημοτική αρχή και να υπάρξει ξανά ζωή στον τόπο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε επίσης ότι το 2014 η απόφαση του κόμματος να κατέβει στις δημοτικές εκλογές με στενά κομματικούς υποψηφίους, αποδείχτηκε λάθος με αποτέλεσμα «να απογυμνωθούμε από τις δημοτικές εκλογές».
«Μας έγινε μάθημα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «τώρα δεν θα κατεβάσουμε στενά κομματικούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ανθρώπους που τους εμπιστεύεται η κοινωνία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εμπίπτει και ο αγαπητός συμπολίτης μας Λεονάρδος Χατζηανδρέου».
Όπως τόνισε ο κ. Μανιός η υποψηφιότητα του κ. Χατζηανδρέου ψηφίστηκε από την ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη πλειοψηφία.
«Από δω και πέρα θα πρέπει να κάτσουν με την απαραίτητη σοβαρότητα όλες οι πλευρές και να κάνουν την καλύτερη σύνθεση ψηφοδελτίου. Θα πρέπει να ορίσουν μια ιεράρχηση των στόχων για να αρχίσει ως νέα δημοτική αρχή να λύνει τα προβλήματα που υπάρχουν στις υποδομές και τη λειτουργία των νησιών» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου