Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Η «Ένωση» έλαβε μέρος στα Taste Olymp Awards 2020, τον διεθνή  διαγωνισμό εξειδικευμένης αξιολόγησης και γευσιγνωσίας μοναδικών προϊόντων (τροφίμων και ποτών) του αγροτοδιατροφικού τομέα από χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα. 
 Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 19 έως 21 Ιουνίου.
Τα εξεταζόμενα δείγματα που συμμετείχαν ξεπέρασαν τα 700 και η αξιολόγησή τους έγινε από το πολυάριθμο Olymp Awards Chefs’ Jury Panel, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μουζάκη (Μr. Chef Europe 2015, Director Gastronomy Club Unesco, Member WACS) και μέλη πολλά γνωστά ονόματα του χώρου, υπό την αιγίδα (μεταξύ άλλων) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού και της κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
«Ένωση» έστειλε στον διαγωνισμό τέσσερα τυριά της, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., το Κεφαλοτύρι Νάξου, το Ορεινό Νάξου και το Γίδινο Νάξου και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την βρήκε να πανηγυρίζει το… 100% σε βραβεύσεις, αφού όλα της τα προϊόντα κατέκτησαν διακρίσεις!

Πιο συγκεκριμένα, το Κεφαλοτύρι Νάξου πήρε ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ βραβείο γεύσης
…ενώ η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., το Ορεινό Νάξου και το Γίδινο Νάξου απέσπασαν το ΧΡΥΣΟ βραβείο!
Τα βραβεία αυτά έρχονται ως μία επιπλέον τιμή και αναγνώριση της υψηλής ποιότητας, της υπέροχης γεύσης και των εξαιρετικών συνδυασμών στον χώρο της γαστρονομίας των προϊόντων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και, αν μη τι άλλο, μας γεμίζουν χαρά, υπερηφάνεια και δύναμη για να συνεχίζουμε το έργο της παραγωγής των εκλεκτών, πιστοποιημένων, πολυβραβευμένων και… πεντανόστιμων προϊόντων μας!
Δελτίο Τύπου ΕΑΣ Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου