Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Στο πρόγραμμα Mediterranean Cheese and Wines,συμμετέχει η Ε.Α.Σ. Νάξου με την Γραβιέρα.

Η γραβιέρα της ΕΑΣ ΝΑΞΟΥί θα παρουσιαστεί σε ένα από τα γνωστότερα και πιο φινετσάτα εστιατόρια του Παρισιού, το Mavrommatis Passy Restaurant των αδελφών Μαυρομμάτη.
Στο event, θα μιλήσει για τη γραβιέρα της Ε.Α.Σ. Νάξου αλλά και τη ναξιώτικη τυροκομία μία κορυφαία προσωπικότητα της ελληνικής και παγκόσμιας γαστρονομίας, ο σεφ του εστιατορίου Ανδρέας Μαυρομμάτης, ο οποίος έχει βραβευτεί με Michelin, που αποτελεί την ύψιστη γαστρονομική διάκριση. Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσει και ο υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας της ΕΑΣ, Γιώργος Σέργης.
Τέλος, να αναφερθεί, ότι δημοσιογράφοι, food bloggers, επαγγελματίες, κ.ά. αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο event προκειμένου να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου