Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ο αρχηγός είναι γυμνός...

Από έντονη γιούχα σημαδεύτηκε η είσοδος του Νίκου Μιχαλολιάκου στο δικαστήριο για τη σημερινή του δίκη, με τον αδελφό του, δικηγόρο, Τάκη Μιχαλόλια, να τον συνοδεύει στο Εφετείο.

Είναι η πρώτη φορά που ο...
Μιχαλολιάκος αντιμετωπίζει το Δικαστήριο ενώ μέσα και έξω από την αίθουσα βρίσκονταν ελάχιστοι εναπομείναντες οπαδοί. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά δεν προέβησαν σε επευφημίες προς τον αρχηγό, ενώ αντιθέτως, μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων έδωσαν δυναμικό «παρών» κατά φασισμού και ναζισμού έξω από το Εφετείο.

Ο Μιχαλολιάκος οπωσδήποτε δεν απαρνήθηκε την πατρότητα της Χρυσής Αυγής, αλλά κατέθεσε τη διαφωνία του «όταν ένας σκοτώνει έναν άλλον» αναφερόμενος στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Μας προσέδωσαν το σύνδρομο του Φρανκενστάιν», είπε, όχι βέβαια με στεντόρια φωνή όπως τον είχαμε συνηθίσει στη Βουλή, αλλά μάλλον διστακτικά και χαμηλόφωνα ενώπιον του Δικαστηρίου και των ποινικών ευθυνών του.

Δεν παρέλειψε τις αναφορές στη ΝΔ στο παρελθόν και στο παρόν και έχει την άποψη ότι μετά τη δολοφονία Λαμπράκη δεν κατηγορήθηκε ο Καραμανλής και άρα πώς είναι δυνατόν να κατηγορηθεί ο ίδιος για τη δολοφονία Φύσσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου