Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

«Φαρμάκι» Τζανακόπουλου κατά Φίλη...

Οι διαρκείς διαφοροποιήσεις του Νίκου Φίλη έχουν αρχίσει να ενοχλούν πολύ το Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό, άλλωστε, φάνηκε χθες δύο φορές, σε...
συγκεκριμένες αποστροφές του λόγου του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, όταν εκλήθη να σχολιάσει τις απόψεις Φίλη αφενός για την ανάγκη μείωσης του στόχου των πρωτογενών πλεονασμάτων, αφετέρου για την ανάγκη νομοθέτησης της προστασίας της λαϊκής ιδιοκτησίας από πλειστηριασμούς.

«Η άποψη του κυρίου Φίλη είναι εύλογη, είναι θεμιτή, είναι αποδεκτή στον δημόσιο διάλογο, αλλά σας ξαναλέω, ότι νομίζω ότι κρούει ανοικτές θύρες λέγοντας ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα του 3,5% είναι πολύ υψηλά. 

Αυτό είναι κάτι δεδομένο, το έχουμε πει ως ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή», επισήμανε για το πρώτο θέμα ο υπουργός Επικρατείας, διαμηνύοντας στον Νίκο Φίλη ότι… δεν ανακάλυψε την Αμερική.

Και όταν η συζήτηση ήρθε στο νομοθετικό πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς, φρόντισε να στείλει άλλο ένα μήνυμα στον πρώην υπουργό Παιδείας: «Ο κ. Φίλης γνωρίζει πολύ καλά και το νομοθετικό πλαίσιο, καθώς και ο ίδιος το έχει ψηφίσει και αυτό προβλέπει ότι προστατεύεται η πρώτη κατοικία μέχρι ποσού αξίας του ακινήτου 280.000 ευρώ.

Νομίζω ότι τα γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο κ. Φίλης αυτά (…)», υπογράμμισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, για να προσθέσει: «Νομίζω ότι τα επιχειρήματα της ελληνικής κυβέρνησης είναι απολύτως σαφή και ο κ. Φίλης τα γνωρίζει πάρα πολύ καλά»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου