Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

«Αδειάζει» Βούτση ο Καμμένος για τη θρησκεία

gre1803178_29739535«Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βούτσης νωρίτερα σχολίασε πως «η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα "Ελλάς Ελλήνων χριστιανών" ούτε "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια". Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι "ταλιμπάν της Ορθοδοξίας". Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους».

Ακόμη, αναφερόμενος στις παρελάσεις, στον απόηχο και του «θορύβου» που είχε προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα της επιλογής σημαιοφόρων μέσω κλήρωσης, ο κ. Βούτσης τόνισε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας: «Δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος και για τις παρελάσεις και εννοώ παρελάσεις που έχουν ένα στρατιωτικό "στυλ"» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου