Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το Escape Room στην Νάξο

Για δεύτερη συνεχόμενη εορταστική περίοδο η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα επιχειρήσει να ανεβάσει το επίπεδο των εκδηλώσεων στο νησί. Η αρχή έγινε με το «Μυστικό τυροκομείο του Αι Βασίλη» που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στις εορτές των Χριστουγέννων και τώρα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έρχεται μία παραλλαγή αλά Νάξος του Escape Room που κάνει θραύση σε όλη την Ευρώπη.
Εμπνευστής της σχετικής εκδήλωσης για την ΕΑΣ, ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης
που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη Νάξο και είχε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία ενόψει των εορτών και σε επίπεδο φορέων.


Η Βασική πρόταση για τη Νάξο είναι «Απόδραση από το Τυροκομείο» με το σενάριο να θέλει «ληστές να μπαίνουν με σκοπό να κλέψουν την μαγική συνταγή γης γραβιέρας. Όμως, η πόρτα κλείδωσε και οι επίδοξοι κλέφτες πρέπει να λύσουν 7 γρίφους σε διάστημα 30 λεπτών για να μπορέσουν να αποδράσουν αλλιώς ο χώρος γεμίζει με αληθινά «τυροποντίκια»…
Όπως είναι λογικό η συμμετοχή όλων είναι αναγκαία και καλό είναι να δηλώσουν συμμετοχή όλοι σε επίπεδο ομάδων ώστε να απολαύσουν όμορφες στιγμές… Να σημειωθεί ότι το event θα λάβει χώρα στον χώρο της πρώην Αγροτικής Τράπεζας στη παραλία της Νάξου και πάλι θα αναλάβει ο γνωστός σκηνογράφος Ντέιβιντ Νεγκρίμ την επιμέλεια των σκηνικών… Οι δράσεις θα γίνουν τις δύο τελευταίες εβδομάδες των Αποκριών (αρχές Μαρτίου έως την Κυριακή των Αποκριών) και είπαμε… Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα τόσο εντός της Νάξου όσο κι εκτός τις επόμενες ημέρες..
 πηγή naxos press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου