Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΣΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ

Ο Γιάννης Βλασερός, αναπλ. Γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες να συμμετάσχουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες του 10ου Συνεδρίου του κινήματος, που θα διεξαχθεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (5, 6 και 7 Ιουνίου 2015), στο γήπεδο του Πανελληνίου στο Πεδίον του Άρεως.

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ενδιαφερόμενο είναι να έχει εγγραφεί στο μητρώο μελών του κόμματος μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου, ηλεκτρονικά, στο www.pasok.gr ή, αποτεινόμενος στην Τοπική Οργάνωση, ή Συντονιστική Επιτροπή, ή καταθέτοντας σχετική αίτηση εγγραφής, στο μητρώο μελών, την ημέρα των εκλογών ανάδειξης των συνέδρων, που θα είναι η Κυριακή 24 Μαΐου.
Η υποψηφιότητα για τους συνέδρους υποβάλλεται μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου, έως τις 10μμ., στην Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων ή Συντονιστική Επιτροπή του Συνεδρίου.
Το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθότι θα ληφθούν αποφάσεις που θα ορίσουν την ιδεολογικοπολιτική φυσιογνωμία και το μέλλον του Κινήματος, αλλά και την προοπτική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου