Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ετοιμος να ηγηθεί στη δημιουργία νέου μεγάλου φιλοευρωπαικού συνασπισμού με σκοπό να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και στη νομισματική ένωση

Έκλεψε την παράσταση ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην προχθεσινή συζήτηση στη βουλή που προκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας καθώς ήταν πραγματικά καταιγιστικός ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και χθες το βράδυ στο ΣΚΑΙ στη συνέντευξή με τη Σία Κοσιώνη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείχνει απελευθερωμένος μετά τις εκλογές και ενώ έχει ήδη βάλει μπροστά τις διαδικασίες για τη διαδοχή του στο ΠΑΣΟΚ με αρκετούς επίδοξους μνηστήρες της ηγεσίας του πάλαι ποτέ ισχυρού κόμματος.


Όλα αυτά επειδή στο παρασκήνιο έχει συμφωνήσει με τον πρώην κυβερνητικό του εταίρο να ηγηθεί στη δημιουργία νέου μεγάλου φιλοευρωπαικού συνασπισμού με σκοπό να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και στη νομισματική ένωση προωθώντας τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.
Ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος από τις εξελίξεις και σκιά του παλιού καλού του εαυτού και έχει αποφασίσει να δώσει τα σκήπτρα στον πολιτικό συνεταίρο του για να δείξει επιπλέον σε όσους τον κατηγορούν στη Νέα Δημοκρατιά ότι δεν είναι κολλημένος με τις καρέκλες και...ζεστοθεσούλης, αλλά τον νοιάζει μόνο η σωτηρία της χώρας.
Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό θα είναι ραγδαίες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου