Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ



Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Ε.Γ.Ε. ΣΤΗ ΝΑΞΟ



Νησιωτική Πολιτεία
Νάξος - Δονούσα - Ηρακλειά - Κουφονήσι - Σχοινούσα


(Ανεξάρτητη κίνηση των πολιτών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων)
                                                                                                             
Ε  Υ  Χ  Ε  Σ
  
      Η  ‘’Νησιωτική  Πολιτεία’’  και  ο  Νίκος  Μαϊτός  εύχονται  σε  όλους  τους  συμπατριώτες μας,  όπου κι αν βρίσκονται,  Χρόνια  Πολλά  &  Ευτυχισμένο  το  νέο  έτος.
      Το 2014  να  σηματοδοτήσει  ριζικές  αλλαγές  για  τον  τόπο μας  και  τη  ζωή  μας,     γιατί  και  το  θέλουμε  και  το  μπορούμε  και  το  αξίζουμε .
                                                                                                      Από   το γραφείο  Τύπου
                                                                                                         Γιάννης  Πιτταράς

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ, ΦΟΡΕΩΝ , ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ.......
VROUTSIS_GIANNIS_XRIST_2013_GR

ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟΥ... " ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ " ΚΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ

Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη σχολή Ουρσουλινών στο Κάστρο της ΝάξουΗ Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης σε συνεργασία με το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υλοποιεί δωρεάν, μη επιδοτούμενα σεμινάρια, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, εργαζομένους ή ανέργους ανεξαρτήτως εθνικότητας και φύλου, θρησκείας, μορφωτικού επιπέδου και τόπου διαμονής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1013

Την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ,για το 2013 πραγματοποεί σήμερα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, η Περιφέρεια, με τηλεδιάσκεψη.
Μοναδικό θέμα  η «Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2014».

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ !!

Τα... Σόδομα και τα Γόμορα έγιναν στο πάρτι που διοργάνωσε μία νεαρή στην Πάτρα η οποία μαζί με τους καλεσμένους της ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά και όχι μόνο με τις φωνές τους!
Μέχρι τις 3 τα ξημερώματα όλα κυλούσαν ομαλά και όλοι ήταν μια... ωραία ατμόσφαιρα! Οι φίλοι της νεαρής διασκέδαζαν, έπιναν και χόρευαν στην μονοκτοικία που πρόσφατα είχε νοικιάσει η φίλη τους!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

“Κρας τεστ” στις δημοσκοπήσεις της χρονιάς: Οι μετακινήσεις, οι συσπειρώσεις, οι αναποφάσιστοιΕνάμιση χρόνο μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012 και οδεύοντας στη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την έλευση του Μνημονίου (την άνοιξη, μαζί με τη διεξαγωγή των δύο προγραμματισμένων εκλογών), το πολιτικό σκηνικό εξακολουθεί να καταγράφεται ασταθές και ευμετάβλητο, με αξιόλογη όμως φαινομενική «σταθερότητα» στις βασικές τουλάχιστον τάσεις της εκλογικής συμπεριφοράς.

ΟΙ " 58 "..... Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!

Στο τελευταίο τεύχος (219ο) του περιοδικού «Επίκαιρα» δημοσιεύεται ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μανώλη Κοττάκη με τον τίτλο « Ευσεβείς πόθοι των 58 για μεταβατική κυβέρνηση χωρίς εκλογές». Ο τίτλος είναι εύγλωττος και συνδέει ευθέως την πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς, ουσιαστικά του εκσυγχρονιστικού και σημιτικού μπλοκ μέσω της απορρόφησης ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ με τα σενάρια για αλλαγή πρωθυπουργού από την

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....... Ή ΔΕΞΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ?? ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..

Στην ερώτηση ποια θα θεωρηθεί ικανοποιητική επίδοση για το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, σαφή απάντηση δεν θα πάρετε από τη Χαριλάου Τρικούπη. Ούτε καν αν το 5-6% εκληφθεί ως αποτυχία δεν λέγεται, παρόλο που -με βάση τους κανόνες της κοινής λογικής- αν όλη αυτή η επικοινωνιακή καταιγίδα γύρω από την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, μέσω ενός συμμαχικού σχήματος που θα κατέβει στις ευρωεκλογές, καταλήξει στην εκλογή ενός και μόνο ευρωβουλευτή, τότε πολύ δύσκολα την επόμενη μέρα το ΠΑΣΟΚ θα μπορεί να εκφράσει πειστικά την ικανοποίησή του.

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ... ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ...

Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε τους τελευταίους μήνες στον Πειραιά και όπως όλα δείχνουν οδηγεί ολοταχώς σε μακροχρόνιο συμβόλαιο συμβίωσης που είναι και στη μόδα αυτή την εποχή.
Ο λόγος για την σχέση Μίτσελ-Μαρινάκη που εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά απ ότι ξεκίνησε και πλέον όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες θα πορευτούν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα προς χάριν του Ολυμπιακού.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟ 2013

Το 2013 ήταν μια χρονιά που η εμπιστοσύνη στην Ευρώπη μεγάλωσε και πολλοί τόλμησαν να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να ξεφύγει από την κρίση. Ο Gavin Hewitt ξεχωρίζει τις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς που φεύγει.

" ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ "... ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ.. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!

Σωρεία παραβάσεων σε κέντρα διασκέδασης στην ΑθήναΧωρίς άδεια λειτουργούσε στο Κολωνάκι κέντρο διασκέδασης στο οποίο εμφανίζεται γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μάλιστα δεν παρουσίασε το απαιτούμενο συμβόλαιο. Οι τελευταίοι έλεγχοι στην Αθήνα κάλυψαν 37 καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης σε διάστημα δύο ημερών.
Στο Κολωνάκι, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το κέντρο όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς λειτουργούσε χωρίς άδεια, απασχολούσε τρία άτομα που δεν είχαν καταχωρηθεί στο βιβλίο προσωπικού, και επιπλέον δεν είχε εκδώσει αποδείξεις αξίας 4.269 ευρώ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ.. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.



Καυστικά δημοσιεύματα σε Γερμανία και Αυστρία για την ελληνική προεδρίαΒερολίνο, Γερμανία
«Θα τα καταφέρουν πραγματικά οι Έλληνες;» είναι ο τίτλος άρθρου της γερμανικής εφημερίδας Bild σχετικά με την ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία αρχίζει την 1η Ιανουαρίου. Η εφημερίδα αναφέρεται ακόμη στο ενδεχόμενο διαδηλώσεων με αφορμή τις συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στην Αθήνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.. ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Επιχορήγηση ύψους 10.000 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν 2.000 άνεργοι νέοι έως 35 ετών, μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία».

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υπαγωγή στο πρόγραμμα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο από τις 30 Δεκεμβρίου 2013 επίσης στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 2.000 άνεργους νέους έως 35 ετώνΟι λεπτομέρειες και οι όροι υλοποίησης του προγράμματος περιλαμβάνονται στη σχετική Δημόσια Πρόσκληση που έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση ανέργων νέων στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, με έμφαση στην καινοτομία.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 2013 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..



Ποιες ειδήσεις διαβάσατε περισσότερο το 2013Τα πιο δημοφιλή θέματα των Ειδήσεων  το 2013 ανά μήνα:
Ιανουάριος

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ 2014

Στη σκιά της Ακρόπολης η υποδοχή του 2014Αθήνα
Με μουσικές θα γεμίσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Αθήνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που θα κορυφωθούν στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου κάτω από την Ακρόπολη.
Από το μεσημέρι της Τρίτης έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων 

ΒΡΕ..... ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ......

Oυτε να τον βλέπει δεν θέλει...

Αρνήθηκε να πάει κοντά στον Ακη, ο Κάντας... 
Στον ίδιο χώρο με τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο προφυλακισμένος για τις μίζες στα εξοπλιστικά, Αντώνης Κάντας.

Τρεις δικογραφίες για τον Λιάπη στο συρτάρι της Βουλής...

Η Δικαιοσύνη "σκόνταψε" σε συμβάσεις που είχε υπογράψει ο πρώην υπ. Μεταφορών...
Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η σύντομη αποσβεστική προθεσμία που προβλέπει "προστάτευσαν", σύμφωνα με...
ρεπορτάζ της εφημερίδας "Real News", τρεις φορές τον Μιχάλη Λιάπη από τη Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας βρέθηκε

Επιδότηση των ελαχίστων;..

Με τις σημερινές ρυθμίσεις το 90% των ελληνικών νοικοκυριών δικαιούται επίδομα θέρμανσης. Και με το επίδομα θέρμανσης, η τιμή του πετρελαίου πέφτει κοντά στα...
επίπεδα που είχε πριν από την αύξηση του φόρου.
Τότε γιατί κρυώνουν οι Έλληνες;

ΚΑΚΑ ΤΑ ΝΕΑ... ΑΠΟ ΤΟ Δ. Ν. Τ.

Δεν εκταμιεύει 5,4 δισ. ευρώ το ΔΝΤ...

...εάν δεν καλυφθεί το κενό του 2014...
Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου η Ελλάδα να λάβει έως το τέλος Μαρτίου 2014 δόσεις συνολικού ύψους 5,4 δισ. ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποτελεί η ...
επίλυση του ζητήματος κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού του ελληνικού προγράμματος ύψους 4,5 - 5,5 δισ. ευρώ.

ΓΙΑ..... ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ..... ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!

Τη χρονιά του Αλόγου, επιστρέφει ο Καραμανλής…

Εκλογές του φθινόπωρο…
Τι λένε τ’ άστρα για το 2014…
Εξεγέρσεις, επαναστάσεις, πραξικοπήματα, τρομοκρατικά χτυπήματα και το τέλος πολλών πολιτικών ηγετών. Το...
2014, έτος του Αλόγου, δεν θα είναι εύκολη ούτε ήρεμη χρονιά, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, αφού τα ουράνια φαινόμενα «δείχνουν» πως θα ζωντανέψει ο εφιάλτης ενός παγκόσμιου κραχ, με νέα κατάρρευση της οικονομίας της Αμερικής.

Οι εφημερίδες σήμερα...

ΕΘΝΟΣ. ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ανακάλυψαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ
ΤΑ ΝΕΑ. Τα κάλαντα της τρόικας

Άρωμα τρομοκρατίας...

Γάζωσαν το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι,όπου είχε επιτεθεί με ρουκέτα η 17Ν...
Τέσσερις οι δράστες κατά πάσα πιθανότητα της επίθεσης της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ... ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 14.00 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΚΕΓΕ
Τα θέματα  ημερήσιας διάταξης: 
1.    Έγκριση προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου οικονομικού έτους 2014.
2.    Έγκριση απολογισμού Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, οικονομικού έτους 2012.
3.    Λήψη απόφασης  για την έγκριση ή μη του από 20-12-2013 Πρακτικού διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».  

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΓΕ ?? ΓΙΑΤΙ "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΖΗΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΠΡΟΣ: 
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 
κ. Μαυρομάτη Φώτη 
ΘΕΜΑ: Άμεση σύγκληση έκτακτου υπέρ επείγοντος Δημοτικού Συμβουλίου πριν από την τακτική συνεδρίαση της 30ης Δεκεμβρίου 2013 σχετικά με το υπ. aριθ. πρωτ. 2755/115523 και από 26/09/2013 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

Oι εφημερίδες της Κυριακής...


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Οι μίζες του "απληστου Θωμα"

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ηχηρά ονόματα στην Δικαιοσύνη για μίζες

TYΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Οι αλλαγές του 2014

REAL NEWS

"Αποκλείω κούρεμα των καταθέσεων"





ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Εκτός βουλής η ΔΗΜΑΡ...
Την δημοσκόπηση που δημοσιεύει το αυριανό ΒΗΜΑ παρουσίασε στα βασικά της σημεία, απόψε το MEGA. Σύμφωνα με την "Κάπα Research", ο.
ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος με 22,5 και ακολουθεί η ΝΔ με 21,7.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟ... ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.... ΜΕ ΤΙΣ " ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ !! "..

Προκλητικές επενδύσεις στους αμαρτωλούς οίκους κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας της κρίσης από σκιώδεις υπουργούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο από όσα παρουσιάζει είναι ότι οι «θεωρητικοί» της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επενδύσει τις οικονομίες τους στον ναό του παγκόσμιου καπιταλισμού και σε «αμαρτωλούς» οίκους που σχετίζονται με την Ελλάδα της κρίσης:

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΝΑΜΑ..

Μέρες που είναι και δίνονται και μποναμάδες, είπαν να δώσουν και στα κόμματα την τρίτη δόση της κρατικής επιχορήγησης για το 2013. Το ποσό των 7 εκατ. δόθηκε σε όλα τα κόμματα της Βουλής, εκτός της ΧΑ, καθώς είχε προηγηθεί η απόφαση της Ολομέλειας για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης.Εκτός των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, δικαιούχοι του ποσού των επτά εκατ. ευρώ είναι επίσης ο ΛΑΟΣ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημιουργία Ξανά.

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟ 2014

Η κυβέρνηση θριαμβολογεί γιατί δεν επέβαλε νέα, οριζόντια μέτρα και… παράκουσε τις εντολές της τρόικας. Και προσπαθεί επικοινωνιακά να περάσει το μήνυμα ότι δεν θα υπάρξουν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Ωστόσο, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ενός ανελέητου φοροκυνηγητού το οποίο δεν είναι… οριζόντια μέτρα –σύμφωνα με την κυβέρνηση. Τι είναι, όμως, όταν οι τσέπες εκατομμυρίων μισθωτών και συνταξιούχων θα αδειάσουν εξαιτίας κρυφών και φανερών φορολογικών ρυθμίσεων;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΝΤΑ..

Πολιτικός σεισμός από τις αποκαλύψεις Κάντα - Κατονομάζει πρόσωπαΠολιτικό σεισμό προκαλούν οι αποκαλύψεις του πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα για τη μεγάλη υπόθεση των «μαύρων χρημάτων» που διακινήθηκαν για προμήθειες του υπουργείου Άμυνας επί σειρά ετών.
Στην απολογία του κατονομάζει 17 πρόσωπα -μεταξύ των οποίων πολιτικούς, αλλά και πολύ γνωστούς επιχειρηματίες-, ενώ εμφανίζει πρώην πρωθυπουργό, υπουργούς, ακόμα και αρχηγό κόμματος να υποστηρίζουν στη Βουλή συγκεκριμένα οπλικά συστήματα. 

Ζητούνται… αποδείξεις...

Απέφευγαν να εκδίδουν αποδείξεις ή εξέδιδαν ανακριβή στοιχεία, στη συντριπτική πλειονότητά τους, οι επιχειρήσεις που πιάστηκαν στο "δόκανο" των προληπτικών ελέγχων πουπραγματοποίησαν τα συνεργεία από τις εφορίες, μεταξύ 16 και 22 Δεκεμβρίου.

Οι εφημερίδες σήμερα...

 ΕΘΝΟΣ. ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΦΡΕΝΟ για τις επενδύσεις
ΤΑ ΝΕΑ. Πίσω από την αιθαλομίχλη
Οι ελπίδες,οι φόβοι,οι διεργασίες

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις...

Στα 62,88 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές...
Εντολή σε εφορίες να προχωρούν σε ηλεκτρονικές κατασχέσεις για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο παρέσχε η ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Δωδεκάμηνες συμβάσεις για ανέργους...

Προσλήψεις 10.000 ανέργων ηλικίας 30 έως 66 ετών στον ιδιωτικό τομέα, με επιδότηση 450 ευρώ το μήνα στις επιχειρήσεις που θα ...
τους απασχολήσουν για 12 μήνες, προβλέπει ένα νέο πρόγραμμα επιδοτούμενων θέσεων εργασίας από τον ΟΑΕΔ.

Τεκμήρια φρένο για τις επενδύσεις...

Τα χρηματικά ποσά που δαπανώνται για την αγορά ακινήτων, επιχειρήσεων ή μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων φορολογούνται ως τεκμήρια από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους. Επιβαρύνονται με επιπλέον φόρο με αποτέλεσμα το μέτρο να λειτουργεί ως αντικίνητρο για οποιεσδήποτε επενδύσεις.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ..

Μια αξιόλογη θρησκευτική χριστουγεννιάτικη γιορτή οργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΚΑΠΗ της Νάξου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 το βράδυ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ναού της Παντανάσσης Χώρας Νάξου.
Στην αρχή απηύθυνε χαιρετισμό στους συγκεντρωθέντες ο Πρόεδρος της προαναφερθείσας Επιχείρησης κ. Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ !... ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝ,,,


Το "ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ" είναι  προσφορά μας στους μικρούς μας αγγέλους!!!
     Στους μεγάλους μας φίλους (αλλά και τους εχθρούς…)  
                    το Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ
               ο Πρόεδρός του Ιάκωβος Ναυπλιώτης 
                     και οι συνεργάτες τους στέλνουν :  
                                          ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ      για
                                               ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ   και  
                                        ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ   ΤΟ 2014

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΑΝΑΒΆΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου