Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.. ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ... ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ..

Ροκανίζουν τον… Καμμένο...

Σε φάση έντονης αμφισβήτησης βρίσκεται ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανώς αδυνατεί να συμβιβάσει τις τάσεις στο εσωτερικό του κόμματος αλλά και να πείσει τους βουλευτές του για επιλογές του, όπως αυτή του Σαββάτου όταν την ώρα των κρίσιμων ψηφοφοριών βρισκόταν στο Παρίσι.
Η ανακοίνωση προθέσεων της Ραχήλ Μακρή περί ανεξαρτητοποίησής της από το κόμμα δεν είναι τυχαία, με αυτές τις εξελίξεις, σημειώνουν όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο στους ΑΝΕΛ αλλά και γενικότερα την κινητικότητα στο χώρο της λαϊκής δεξιάς. Μάλιστα, περισσότερες υπόνοιες προκαλεί και το γεγονός ότι η κ. Μακρή ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη η σχετική επιστολή αποστασιοποίησής της να… ανοιχτεί στις 8 Ιανουαίου!

Στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπάρχουν δύο τάσεις. Η δεξιόστροφη και η αριστερόστροφη που βλέπει μέχρι και… συγχώνευση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κυρίως, όμως, υπάρχει σημαντική αμφισβήτηση του Π. Καμμένου από όλα σχεδόν τα προβεβλημένα στελέχη. Που δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και, μάλιστα, σύντομα...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου