Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!

makis mavrogiannis+symeonoglou-naxosnow.grΈντονη ήταν η παρουσία και η συμμετοχή του κ. Μάκη Συμεώνογλου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, ο οποίος ανάμεσα στις απόψεις που εξέφρασε για τα διάφορα θέματα που συζητήθηκαν,Se δεν παρέλειψε για ακόμα μια  φορά, να αναφερθεί στο θέμα του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Χώρας.
Οι χαρακτηρισμοί στο πρόσωπο του κ. Μάκη Μαυρογιάννη αλλά και η σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για το θέμα του «προέδρου της δημοτικής κοινότητας Χώρας Νάξου» έδωσαν και πήραν για ακόμα μια φορά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Μάκης Μαυρογιάννης, ο οποίος ήταν παρών, σε ένα μεγάλο μέρος της συνεδρίασης, δεν αντέδρασε στα λεγόμενα του κ. Συμεώνογλου ο οποίος επανειλημμένα τον χαρακτήριζε «δοτό» ή «ο κύριος, ναι σε όλα».

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Μάκης Μαυρογιάννης, «απαντά» στον κ. Συμεώνογλου και τον καλεί «σε μια εποικοδομητική συζήτηση, χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς».
Διαβάστε τι γράφει:
Από την 01-07-2013 και με αρ. πρωτ. 76 του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ασκώ αυτοδικαίως από τον νόμο, καθήκοντα Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου ως σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας.
Αυτό δεν με καθιστά «δοτό» όπως ισχυρίζεται ο Κος Συμεώνογλου Βαρσαμάς στις δημόσιες ομιλίες του στα ΜΜΕ καθώς και με τους συνδημότες μας. Τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, λόγω της μέχρι τώρα πορείας του στην κοινωνία της Νάξου καθώς και για την συμμετοχή του στα κοινά. Με βάση της εκτίμησης που τρέφω στο πρόσωπο του θα τον παρακαλούσα σε μια εποικοδομητική συζήτηση, χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς (ως κακώς έχει καθιερώσει στις συνομιλίες του), για τις ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου όπου προεδρεύω. Αφού πρώτα θα του έκανα μια επίκληση με μια ρήση, όπως κάνω πάντα σε κάθε συνομιλητή μου, το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο αν δεν ανοίξει, βρισκόμαστε στο κενό.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου
Ευθύμιος Μαυρογιάννης
ΠΗΓΗ ΝΑΧΟΣ NOW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου